![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| cześć. Czy mogę w jakiś sposób dowiedzieć się, czy ktoś mnie zablokowany lub delected mnie z listy .... Czy jest jakiś sposób ?.... plz help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nope po prostu pokazać, jak ich w trybie offline
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli masz Poslanca plus przedłużenie można, że ja mam go znaleźć, to świetnie, pozwala robić mnóstwo innych, i nie ma na to okno, które pozwala, aby wyświetlić wszystkie swoje kontakty i powie Ci, jeśli mają Cię na liście kontaktów, czy też nie, kiedy ostatnio online itp.
| |||
| |||
| lub spróbuj dodać żyć posłaniec odkrycie na http://live.msgdiscovery.com/ bezpłatna i prosta w stosowaniu zbyt. |
|
| |||
| |||
| ok, dobrze mi PM mówiąc musisz zainstalować Messenger Plus i jak dowiedzieć się, więc myślałem będę go tutaj dla innych ludzi zbyt korzyści: w oknie głównym masz kilka ikon, kliknij przycisk, który jest 6. z lewej strony (będzie wyglądać kolorowym tle z wykrzyknikiem)> Kliknij na Kontakt listę uporządkowania> w kolumnie po prawej stronie to mówi, że jeżeli Pan dodaje, czy nie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jego rzeczywistości nie można powiedzieć, który jest zablokowany. Tylko ci, którzy skreśla swoje listy kontaktów. Każda strona internetowa może mówiąc to hoax.
|
| |||
| |||
| Słyszałem, że z pozoru Skype można powiedzieć. Nie jestem pewien, chociaż mogłoby go wypróbować, jeśli chcesz.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| To byłoby, kto jest blokowany na ich usługi chociaż prawo? Afterall, dlaczego to bother Skype do programu, aby znaleźć ludzi, pozwolić, aby dowiedzieć się, kto zablokował je w coś, co nie jest dla nich? |
|
| |||
| |||
| I don't know. Właśnie usłyszał słowa przez usta ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ma sposobu, tych stronach są umów, innych niż instalowania niektórych form złośliwego oprogramowania na komputerze podejrzanych blokerów, który ma dowiedzieć się trochę daleko.
|
| Zakładki |