![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nazdar. můžu nějak zistiť, či mi niekto zablokoval alebo delected mi z ich zoznam .... Existuje nejaký spôsob, ako ?.... plz help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope bude len ukázať, ako im je offline
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte Messenger Plus Predĺženie je možné, že som tu je to skvelé, ktorá vám umožní vykonávať veľa ďalších vecí, a tam je okno, na to, že vám umožňuje prezerať všetky vaše kontakty a povie vám, ak máte na svojom zozname kontaktov, alebo nie, kedy boli naposledy online atď
| |||
| |||
| alebo skúste posel objav živých pridať na http://live.msgdiscovery.com/ svoje voľné a jednoduché použitie príliš. |
|
| |||
| |||
| ok, tak vám poslal mi PM říkal ste mali nainštalovať Messenger Plus a ako to zistiť, tak som myslela, že by po tu pre ostatných ľudí to taky výhodu: v hlavnom okne budete mať niekoľko ikon, kliknite na ten, ktorý je 6. zleva (bude vyzerať ako farebné pozadie s výkričníkom)> Kliknutím na kontakt list clean-up> v pravom stĺpci je napísané, že ak ste pridané, alebo nie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeho skutočne nie je možné povedať, ktorý zablokoval vás. Iba ktorý vypúšťa ste svoje zoznamu kontaktov. Všetky webové stránky hovorí, že možno je hoax.
|
| |||
| |||
| Počul som, že vraj Skype môžete povedať. Nie som si istý ale mohlo to vyskúšať, ak budete chcieť.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| To by bolo, kto je blokovaný ste na svoje služby, aj keď nie? Koniec koncov, prečo by skype obťažovať, aby vypracovala program nájsť ľuďom umožní zistiť, kto to je blokovaný na niečo, čo nie je ich? |
|
| |||
| |||
| Já nevím. Len som počul ústne ...
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje spôsob, ako tieto stránky sú con, okrem inštalácie nejakú formu malware o podozrenie blokátory počítač, ktorý je s ohľadom zistenia trochu ďaleko.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 11. novembra 2008 00:35 |
| Ako blokovať aktualizácie systému Windows? | Sandra | Operačné systémy Windows | 2 | 26. September 2008 11:30 |
| Windows Live Prihlásiť | Lukee12 | Operačné systémy Windows | 3 | 18. január 2008 17:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 2. januára 2008 06:41 |
| Windows Live ID a msn | Tinkerbell | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 25. októbra 2007 07:27 |
| Thread Tools | |
| |