![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок. Могу ли се некако сазнати ако неко ми је блокирао или делецтед ме из својих листа .... Има ли било који начин ?.... плз помоћ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| не само да ће приказати их као бића оффлине
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уколико имате Мессенгер плус екстензија можете сам да ћу пронаћи свој 'велик, омогућава хрпе других ствари, а ту је прозор на то што вам омогућава да погледати све своје контакте и говори вам да ли сте на њиховом списку контаката или не, када су посљедњи онлине итд
| |||
| |||
| или покушајте Мессенгер дисцоверы ливе додај на хттп://ливе.мсгдисцоверы.цом/ слободних и једноставан за коришћење превише. |
|
| |||
| |||
| ОК, добро ти послао ми је ПМ говорећи вам је инсталирате Мессенгер плус и како открити страна тако да сам мислио ЈА ће фаст Интернет овде за добробит других људи превише: на главном прозору ћете имати неколико икона, кликните на ону која је 6. са лева (изгледати ће попут боје позадине са знак узвик)> Кликните на контакт листи чист-сеттле> здесна цолумн он каже да, ако си додао или не. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Његова заправо не могу рећи који је блокиран вас. Само ко је избрисан сте искључили њихове контакт листе. Свеједно уебсите рекавши да може да је хоакс.
|
| |||
| |||
| Ја сам чуо да наводно Скыпе могу рећи. Им 'не сигуран ипак, могло би га искусе, ако желите.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| То би било ко је блокирао на њихове услуге иако у праву? Афтералл, зашто би скыпе гњавити производити програм за проналажење дозволите људима да бисте сазнали који је блокиран их на нешто што није њихова? |
|
| |||
| |||
| Не знам. Управо сам чула реч по устима ...
__________________ ХИ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нема начина, они су цон уеб странице, осим инсталирате неки облик злонамерних програма на рачунару сумња блокатори, који је водећи проналажење мало далеко.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус Ливе Мессенгер | пмаспкс | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 11 новембар 2008 00:35 |
| Како блокирати Уиндоус исправке? | Сандра | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 26. сеп 2008 11:30 |
| Уиндоус Ливе Сигн Ин | Лукее12 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 18 јануар 2008 17:35 |
| Уиндоус Ливе ОнеЦаре | Мацмац508 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 2 јануар 2008 06:41 |
| Уиндоус Ливе ИД и мсн | тинкербелл | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 25 октобар 2007 07:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |