![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. чи можна дізнатися, якщо хтось мене заблокували або delected мене від їх список .... Чи є спосіб ?.... PLZ HELP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope воно буде відображатись як них форуму
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас є Messenger Plus Розширення можна, я, що я вважаю це здорово, дозволяє робити багато інших речей, і є вікна, що дозволяє Вам переглядати всі ваші контакти і повідомляє вам, якщо вони у вас на їх списку контактів чи ні, коли вони востаннє були онлайн т.д.
| |||
| |||
| або спробувати Messenger відкриття живуть додати на http://live.msgdiscovery.com/ свій вільний і простий у використанні теж. |
|
| |||
| |||
| ОК, а ви мені надіслали PM говорити, що встановлення Messenger Plus і як дізнатися, тому я думав, я б тут розмістити його на благо інших людей занадто: У головному вікні ви будете мати кілька ікон, виберіть той, що 6-й зліва (як буде виглядати кольоровий фон з знаком оклику)> Виберіть зі списку контактів очищенню> у правій колонці, якщо він говорить, що Ви додали чи ні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Її фактично не можливо визначити, хто заблокував вас. Тільки хто вилучив тебе свій список контактів. Будь-який веб-сайт говорив він може це підробка.
|
| |||
| |||
| Я чув, що мабуть Skype може розповісти. Я не впевнений, хоча, може спробувати його, якщо хочете.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Це буде хто заблокував вас на свої послуги, хоча не так? Afterall, чому б Skype потрудився підготувати програму, щоб знайти дозволить людям дізнатися, хто заблокував їх на те, що їм не належить? |
|
| |||
| |||
| Я не знаю. Я тільки що почули з уст в уста ...
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує жодним чином, ці сайти Con, крім встановлення тій чи іншій формі шкідливу програму на комп'ютер підозрюваного блокатори, які робить дізнатися трохи далеко.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 11 листопада 2008 00:35 |
| Як заблокувати оновлення Windows? | Сандра | Операційні системи Windows | 2 | 26 вересня 2008 11:30 |
| Windows Live Увійти | Lukee12 | Операційні системи Windows | 3 | 18 січня 2008 17:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | Генеральний обладнання чат | 2 | 2 січня 2008 06:41 |
| Windows Live ID і MSN | Tinkerbell | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 25 жовтня 2007 07:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |