![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Моят съпругче и аз споделят нашите Hotmail електронна поща на адрес в момента. Бих искал да подпише го за своя собствена сметка, защото той никога не може да запомни електронната ни поща адрес, така че аз искам едно с името му, така че може да го запомним и неговото време имахме нашите собствени. Аз опитах jst подписването му се попълва UT на registaton форма и когато аз се опитах да го подпише, като щракнете върху иконата MSN получавам съобщение, че не се признава.
Каква е разликата между Windows Live ID и MSN? те са едно и също нещо само с ново име? Когато погледна в подписването на windowns Live ID опцията е ______@co.uk shouldn't тя се ____@hotmail.com Както и при нашите споделени д-мейл адрес? Грах помогне това е енти път, когато са опитали и остави го, защото аз арго wrk на разликата или какво правя грешно. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Записах баща ми до вчера и неговите in@hotmail.co.uk, приключила и не е имал възможност за. COM отидете www.hotmail.com и подпишете го там, и тя ще работи с MSN.
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Опитах връзката си пратил и за Windows Live ID _____@hotmail.co.uk. Съжалявам, че съм малко объркан не бива с тези неща. |
|
|
|||
|
|||
Здравей computerguy просто исках да знам и че съм успял да се регистрирате за нещо, което правя е лошо бе, че имах моя "Запомни ме" се обърна и аз трябваше да се превърне това изключване и след това се регистрирате и тя е била успешна и Hotmail . COM, както аз исках.Благодаря отново, че отделихте време, за да помогнем. |
|
|
|||
|
|||
|
Ааа добре. Съжалявам, че не беше много помогна.
CG |