menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Windows Live ID a msn

Reply

Thread Nástroje
Old 23. října 2007, 05:13
Člen Skupina

Můj manžílek a sdílet naše hotmail e mail na chvíli. Chtěl bych podepsat ho na svůj vlastní účet, protože ten nikdy nemůže vzpomenout našeho e mail tak chci jeden s jeho jméno tak může pamatovat, že i jeho čas jsme měli vlastní. I JST pokusil podpisem ho naplní ut se registaton formě a když jsem se snažil podepíše ho kliknutím na ikonu msn i dostat msg že neuzná.

Jaký je rozdíl mezi Windows Live ID a msn? je to to samé jen o nové jméno? Když jsem se podívat do podpisu do windowns žít ID volba ______@co.uk
shouldn't ji ____@hotmail.com jak se náš společný e-mailovou adresu?
Pease pomůže to je n-tý doby jsem se pokoušel a nechal cos i cant wrk z rozdílu nebo co dělám špatně.
Old 24. října 2007, 06:10
Dárce Skupina

I můj táta podepsána včera a skončil in@hotmail.co.uk a neměli možnost. Com jít na www.hotmail.com a podepíše ho na tu a bude pracovat s msn.

CG

Můj systém: Čové

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Základní deska:
Abit IN9
Paměť RAM:
2x 1GB Patriot
Grafické karty (s):
XFX 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Vnitřní 750gb, 400GB externí
Optická mechanika (s):
LG 20x DVD re-spisovatel
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chlazení:
Žalman HSF
Síť / Internet:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operační systém (y):
Windows XP Media Centre 2005
Old 25. října 2007, 04:39
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal ComputerGuy View Post
I můj táta podepsána včera a skončil in@hotmail.co.uk a neměli možnost. Com jít na www.hotmail.com a podepíše ho na tu a bude pracovat s msn.

CG
Díky za odpověď, nemám problém s tím, co na adresu končí v .com / co.uk Prostě potřebuju vědět, je to to samé si stále přihlašovat na stejném místě?
Snažil jsem se na odkaz vám poslal a pro služby Windows Live ID _____@hotmail.co.uk.
Promiňte, jsem trochu zmatená není dobré s těmito věcmi.
Old 25. října 2007, 05:19
Člen Skupina

Ahoj computerguy jen chtěla nechat u vím, že jsem dokázal podepsat co jsem dělal špatně, že jsem měl můj "zapamatovat" zapnutđ a musel jsem vypni to a pak se zaregistrovat a byl úspěšný a jeho hotmail . com, jak jsem chtěla.
Díky opět za čas, aby pomohl.
Old 25. října 2007, 07:27
Dárce Skupina

Ááá dobrý. Promiň, že jsem nebyl moc pomáhají.

CG
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.