![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj manžílek a sdílet naše hotmail e mail na chvíli. Chtěl bych podepsat ho na svůj vlastní účet, protože ten nikdy nemůže vzpomenout našeho e mail tak chci jeden s jeho jméno tak může pamatovat, že i jeho čas jsme měli vlastní. I JST pokusil podpisem ho naplní ut se registaton formě a když jsem se snažil podepíše ho kliknutím na ikonu msn i dostat msg že neuzná. Jaký je rozdíl mezi Windows Live ID a msn? je to to samé jen o nové jméno? Když jsem se podívat do podpisu do windowns žít ID volba ______@co.uk shouldn't ji ____@hotmail.com jak se náš společný e-mailovou adresu? Pease pomůže to je n-tý doby jsem se pokoušel a nechal cos i cant wrk z rozdílu nebo co dělám špatně. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I můj táta podepsána včera a skončil in@hotmail.co.uk a neměli možnost. Com jít na www.hotmail.com a podepíše ho na tu a bude pracovat s msn.
| |||
| |||
| Citace:
Snažil jsem se na odkaz vám poslal a pro služby Windows Live ID _____@hotmail.co.uk. Promiňte, jsem trochu zmatená není dobré s těmito věcmi. |
|
| |||
| |||
Ahoj computerguy jen chtěla nechat u vím, že jsem dokázal podepsat co jsem dělal špatně, že jsem měl můj "zapamatovat" zapnutđ a musel jsem vypni to a pak se zaregistrovat a byl úspěšný a jeho hotmail . com, jak jsem chtěla.Díky opět za čas, aby pomohl. |
|
| |||
| |||
| Ááá dobrý. Promiň, že jsem nebyl moc pomáhají. CG |