μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Windows Live ID και msn

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Οκτώβρη 2007, 05:13
Μέλος Ομάδα

Σύζυγος μου και εγώ το μερίδιο μας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να τον υπογράψουν για λογαριασμό του cos αυτός δεν μπορεί ποτέ να μας θυμηθείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι θέλω ένα με το όνομά του, ώστε μπορεί να το θυμόμαστε αυτό και τα σχετικά με την εποχή, είχαμε τις δικές μας. I JST προσπάθησε υπογραφή του μέχρι την πλήρωση ut registaton μορφή και όταν προσπάθησα να υπογράψουν τον κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του msn i get msg ότι δεν αναγνωρίζεται.

Τι είναι η διαφορά μεταξύ Windows Live ID και το MSN; είναι το ίδιο πράγμα απλώς ένα νέο όνομα; Όταν κοιτάζω σε υπογραφή σε windowns Live ID η επιλογή είναι ______@co.uk
shouldn't είναι ____@hotmail.com όπως με την κοινή μας e-mail;
Pease βοηθήσει αυτή είναι η νύοστη στιγμή έχω δοκιμάσει και άφησε cos θ επίκλισης wrk τη διαφορά ή τι κάνω λάθος.
Old 24 Οκτωβρίου 2007, 06:10
Ομάδα Δωρητών

I υπέγραψε χθες ο μπαμπάς μου μέχρι και την έκλεισε in@hotmail.co.uk και δεν είχε άλλη επιλογή για. Com πάει να www.hotmail.com και να υπογράψουν τον μέχρι εκεί και θα συνεργαστεί με το MSN.

CG

Το σύστημά μου: Υπολογιστή

Processor (s):
Intel Core Quad Q6600
Motherboard:
Abit IN9
Μνήμες:
2x 1GB Patriot
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Εσωτερική 750GB, 400GB Εξωτερικό
Optical Drive (s):
LG 20x DVD Re-συγγραφέας
Υπόθεση / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Ψύξη:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (ες):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2005
Old 25 Οκτώβρη 2007, 04:39
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας ComputerGuy View Post
I υπέγραψε χθες ο μπαμπάς μου μέχρι και την έκλεισε in@hotmail.co.uk και δεν είχε άλλη επιλογή για. Com πάει να www.hotmail.com και να υπογράψουν τον μέχρι εκεί και θα συνεργαστεί με το MSN.

CG
Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν έχω πρόβλημα με αυτό που η διεύθυνση καταλήγει σε .com / co.uk Απλά πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι το ίδιο πράγμα που κάνει ακόμη υπογράψει το στο ίδιο σημείο;
Προσπάθησα τη σύνδεση και τη στείλατε για το Windows Live ID _____@hotmail.co.uk.
Συγνώμη, είμαι λίγο συγκεχυμένη δεν είναι καλό με αυτά τα πράγματα.
Old 25 Οκτώβρη 2007, 05:19
Μέλος Ομάδα

Γεια computerguy απλά ήθελε να αφήσει και γνωρίζουμε ότι έχω καταφέρει να υπογράψει το πράγμα έκανα λάθος ήταν ότι είχα μου "θυμάσαι" ενεργοποιημένη και έπρεπε να αντιστρέψουμε αυτή την off και στη συνέχεια υπογράφει και ήταν επιτυχής και το hotmail . com όπως ήθελα.
Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο για να βοηθήσει.
Old 25 Οκτώβρη 2007, 07:27
Ομάδα Δωρητών

AAH καλό. Συγνώμη που δεν ήμουν πολύ βοήθεια.

CG
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.