![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Moj mužić i ja podijeliti našu Hotmail e mail adresu u ovom trenutku. Želim prijaviti ga za svoj račun cos on nikad ne može sjetiti naš e mail adresu pa mi žele jedno s njegovim imenom, tako da on može zapamtiti i njegove o vremenu smo sami. Pokušao sam jst potpisivanja ga to je registaton ispunjen obrazac i našto ja pokušao to potpisati ga klikom na ikonu msn ja dobiti poruka ne priznaju da je njegova.
Koja je razlika između Windows Live ID i msn? oni istu stvar samo novo ime? Kad sam pogledati u potpisivanje u windowns live ID opcija je ______@co.uk bi trebao biti ____@hotmail.com kako je s našim dijeli na e-mail adresu? Grašak help to je enti put sam pokušao i ostavio ga cos I cant wrk vanjska razlika ili što ja radim krivo. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I moj tata je potpisan jučer i njegove in@hotmail.co.uk završila i nije imala opciju. Com idite na www.hotmail.com i prijavite se na njemu nalazi i ona će raditi sa msn.
|
|||
|
|||
|
Quote:
Pokušao sam na link koji ste poslali i njegova za Windows Live ID _____@hotmail.co.uk. Nažalost ja sam malo zbunjena nije dobro s tim stvarima. |
|
|
|||
|
|||
Hi computerguy pravedan ištanje to pustiti u znam da sam uspio da se prijavite stvar mi je bila da radiš krivo sam imao moj "zapamti me" uključeno i sam da je za uključivanje i isključivanje onda se prijavite i to je bio uspješan i njegove Hotmail . com kako sam želio.Hvala opet za uzimanje vremena za pomoć. |
|
|
|||
|
|||
|
Aah dobro. Na žalost nisam bila puno pomoći.
CG |