kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Windows Live ID és az MSN

Reply

Téma eszközök
Old Október 23 2007, 05:13
Csoport tagja

Default Windows Live ID és az MSN

Saját férj és osztom a Hotmail e-mail címét az adott pillanatban. Szeretném aláírni fel saját maga, mert akkor soha nem emlékszem, mi e-mail címét, hogy akarok egy az ő nevét így is emlékszem rá, és annak az ideje, amit mi. Én próbáltam JST aláírásával fel tölteni amit a registaton formában és mikor próbáltam aláírni vele kattintva msn ikon jutok msg, hogy nem ismerik.

Mi a különbség a Windows Live ID és msn? azok, ugyanaz a dolog csak egy új nevet? Amikor látod az aláírását a windowns Live ID az opció ______@co.uk
kellet volna ez a ____@hotmail.com mint a közös e-mail címe?
Borsó segít ez az n-edik alkalommal már megpróbálták, és hagyta, mert én vidám wrk ki a különbözetet, vagy mit csinálok rosszul.
Old Október 24 2007, 06:10
Donor Group

Jelentkeztem apám fel tegnap, és véget ért in@hotmail.co.uk, és nem volt lehetőség. Com menni www.hotmail.com és aláírja fel az ott és akkor fog működni az msn.

CG

My System: Számítógépes

Processzor (ok):
Intel Quad Core Q6600
Alaplap:
Abit IN9
RAM memória:
2x 1GB Patriot
Grafikus kártya (k):
XFX 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Belső 750GB, 400GB Külső
Optikai meghajtó (k):
LG 20x DVD író-re
Case / tápegység:
Enermax Infiniti 650W
Hűtés:
Zalman HSF
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
LG 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Media Centre 2005
Old Október 25 2007, 04:39
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by ComputerGuy View Post
Jelentkeztem apám fel tegnap, és véget ért in@hotmail.co.uk, és nem volt lehetőség. Com menni www.hotmail.com és aláírja fel az ott és akkor fog működni az msn.

CG
Köszi a választ, nem egy probléma, amit a cím végződése .com / co.uk Csak tudniuk kell, hogy ezek ugyanazt a dolgot csinálni még jelentkezni, ugyanazon a helyen?
Próbáltam a linket küldte, és a Windows Live ID _____@hotmail.co.uk.
Sajnos én egy kicsit összezavarodtam nem jó ezeket a dolgokat.
Old Október 25 2007, 05:19
Csoport tagja

Szia computerguy csak azt akartam, hogy tudják, és hagyjuk, hogy sikerült feliratkozni a dolgot csinálok rosszul volt, hogy voltak "Emlékezz rám" fordult, és úgy volt, hogy kapcsolja ki, majd aláírja, és ez a sikeres és a Hotmail . com, ahogy én akartam.
Köszönöm, hogy időt, hogy segítsen.
Old Október 25 2007, 07:27
Donor Group

aah jó. Sajnálom, hogy nem sokat segít.

CG
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.