![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját férj és osztom a Hotmail e-mail címét az adott pillanatban. Szeretném aláírni fel saját maga, mert akkor soha nem emlékszem, mi e-mail címét, hogy akarok egy az ő nevét így is emlékszem rá, és annak az ideje, amit mi. Én próbáltam JST aláírásával fel tölteni amit a registaton formában és mikor próbáltam aláírni vele kattintva msn ikon jutok msg, hogy nem ismerik. Mi a különbség a Windows Live ID és msn? azok, ugyanaz a dolog csak egy új nevet? Amikor látod az aláírását a windowns Live ID az opció ______@co.uk kellet volna ez a ____@hotmail.com mint a közös e-mail címe? Borsó segít ez az n-edik alkalommal már megpróbálták, és hagyta, mert én vidám wrk ki a különbözetet, vagy mit csinálok rosszul. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jelentkeztem apám fel tegnap, és véget ért in@hotmail.co.uk, és nem volt lehetőség. Com menni www.hotmail.com és aláírja fel az ott és akkor fog működni az msn.
| |||
| |||
| Idézet:
Próbáltam a linket küldte, és a Windows Live ID _____@hotmail.co.uk. Sajnos én egy kicsit összezavarodtam nem jó ezeket a dolgokat. |
|
| |||
| |||
Szia computerguy csak azt akartam, hogy tudják, és hagyjuk, hogy sikerült feliratkozni a dolgot csinálok rosszul volt, hogy voltak "Emlékezz rám" fordult, és úgy volt, hogy kapcsolja ki, majd aláírja, és ez a sikeres és a Hotmail . com, ahogy én akartam.Köszönöm, hogy időt, hogy segítsen. |
|
| |||
| |||
| aah jó. Sajnálom, hogy nem sokat segít. CG |