![]() |
|
| |||
| |||
| בעל שלי ואני חולקים את כתובת הדואר Hotmail E ברגע. אני רוצה לחתום לו על החשבון שלו חסת עלים הוא לא יכול לזכור את כתובת אי מייל אז אני רוצה אחד עם השם שלו אז הוא יכול לזכור את זה ואת הזמן שיש לנו לגבי עצמנו. אני jst ניסו חתימת אותו מילאה את UT registaton טופס וכאשר ניסיתי להיכנס אותו על ידי לחיצה על סמל MSN אני מקבל הודעה כי לא הכירו. מהו ההבדל בין Windows Live ID ו-MSN? הם אותו דבר רק שם חדש? כשאני מסתכל לתוך החתימה לתוך windowns Live ID את האפשרות ______@co.uk shouldn't זה להיות ____@hotmail.com כפי המשותפת שלנו עם כתובת הדואר האלקטרוני? Pease עזרה nth זהו הזמן ניסיתי והשאירו אותו חסת עלים אני צביעות wrk את ההבדל או מה אני עושה לא בסדר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חתמתי אתמול את אבא שלי ואת in@hotmail.co.uk הסתיים והיה לו שום אפשרות. Com ללכת www.hotmail.com וכן לחתום על אותו שם והוא יפעל עם MSN.
| |||
| |||
| ציטוט:
ניסיתי את הקישור ששלחת שלה ל-Windows Live ID _____@hotmail.co.uk. מצטער, אני קצת מבולבלת לא טוב עם הדברים האלה. |
|
| |||
| |||
היי computerguy רק רוצה לתת U יודע שיש לי הצליח להירשם את מה שאני עושה לא בסדר, כי היה לי את "זכור אותי" מופעלת ואני נאלץ להפעיל את זה ואז להירשם וזה היה מוצלח ועל Hotmail . com כפי שרציתי.שוב תודה על שהקדשת מזמנך כדי לעזור. |
|
| |||
| |||
| אהה טוב. מצטער שלא הייתי הרבה עזרה. CG |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows Live לחסום | Mohi212 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 12 | -17 נובמבר 2008 13:41 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 11th נובמבר 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger צרות! אנא עזור! | Lankidoodles | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 15:39 |
| Windows Live התחבר | Lukee12 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 18 ינואר 2008 17:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 2nd ינואר 2008 06:41 |
| שרשרת כלים | |
| |