mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Windows Live ID, MSN

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 23, 2007, 05:13
Narys

Default Windows Live ID, MSN

Mano vyrelis ir aš pasidalinti savo "Hotmail" elektroninio pašto adresas šiuo metu. Norėčiau pasirašyti jį iki savo sąskaita cos jis negali prisiminti savo elektroninio pašto adresą, kad noriu vieną jo vardą, jis gali prisiminti jį ir jo metu mes turėjome apie mūsų pačių. Aš JST bandė prisijungti Go užpildyti UT registaton forma ir, kai aš bandžiau pasirašyti jį spustelėję piktogramą MSN gaunu msg kad jos nepripažįsta.

Koks yra skirtumas tarp "Windows Live ID, MSN? jie yra tas pats, tik naujas vardas? Kai žiūriu į įėjimo į windowns Live ID funkcija ______@co.uk
shouldn't jį ____@hotmail.com kaip ir su bendra mūsų e-pašto adresą?
Pease padėti tai n-tąjį kartą bandė ir paliko jį cos i cant wrk iš skirtumas ar ką aš darau negerai.
Old Spalis 24, 2007, 06:10
Donorų grupės

Aš užsiregistravau mano tėtis ne vakar ir jos pasibaigusių in@hotmail.co.uk ir neturėjo pasirinkimo. Com eiti į www.hotmail.com ir pasirašyti jį iki ten ir jis dirbs su MSN.

CG

Mano sistema: Kompiuterinės

Procesorius (-iai):
Intel Quad Core Q6600
Pagrindinė plokštė:
Abit IN9
RAM atmintis:
2x 1GB Patriot
Graphics Card (-ai):
XFX 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Vidaus 750GB, 400GB External
Optical Drive (s):
LG 20x DVD re-writer
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Aušinimas:
ZALMAN HSF
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
LG 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Media Center 2.005
Old Spalis 25, 2007, 04:39
Narys

Citata:
Originally Posted by ComputerGuy View Post
Aš užsiregistravau mano tėtis ne vakar ir jos pasibaigusių in@hotmail.co.uk ir neturėjo pasirinkimo. Com eiti į www.hotmail.com ir pasirašyti jį iki ten ir jis dirbs su MSN.

CG
Ačiū už atsakymą, aš neturiu problemų su tuo, ką adresas baigiasi com / co.uk aš tiesiog reikia žinoti, jie yra tas pats, jūs vis dar galėsite prisijungti toje pačioje vietoje?
Bandžiau nuorodą galite siųsti ir savo Windows Live ID _____@hotmail.co.uk.
Atsiprašau aš truputį ne painioti su šių gerų dalykų.
Old Spalis 25, 2007, 05:19
Narys

Hi computerguy tik norime ir žinome, kad man pavyko užsiregistruoti ką darau neteisingai buvo ta, kad turėjau savo "prisiminti mane" įjungta ir man teko kreiptis, kad išjungti ir tada užsiregistruoti ir jis buvo sėkmingas ir savo "Hotmail" . com kaip aš norėjau.
Dar kartą ačiū, kad radote laiko mums padėti.
Old Spalis 25, 2007, 07:27
Donorų grupės

AAH gera. Atsiprašau aš ne daug padėti.

CG
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.