![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano vyrelis ir aš pasidalinti savo "Hotmail" elektroninio pašto adresas šiuo metu. Norėčiau pasirašyti jį iki savo sąskaita cos jis negali prisiminti savo elektroninio pašto adresą, kad noriu vieną jo vardą, jis gali prisiminti jį ir jo metu mes turėjome apie mūsų pačių. Aš JST bandė prisijungti Go užpildyti UT registaton forma ir, kai aš bandžiau pasirašyti jį spustelėję piktogramą MSN gaunu msg kad jos nepripažįsta. Koks yra skirtumas tarp "Windows Live ID, MSN? jie yra tas pats, tik naujas vardas? Kai žiūriu į įėjimo į windowns Live ID funkcija ______@co.uk shouldn't jį ____@hotmail.com kaip ir su bendra mūsų e-pašto adresą? Pease padėti tai n-tąjį kartą bandė ir paliko jį cos i cant wrk iš skirtumas ar ką aš darau negerai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš užsiregistravau mano tėtis ne vakar ir jos pasibaigusių in@hotmail.co.uk ir neturėjo pasirinkimo. Com eiti į www.hotmail.com ir pasirašyti jį iki ten ir jis dirbs su MSN.
| |||
| |||
| Citata:
Bandžiau nuorodą galite siųsti ir savo Windows Live ID _____@hotmail.co.uk. Atsiprašau aš truputį ne painioti su šių gerų dalykų. |
|
| |||
| |||
Hi computerguy tik norime ir žinome, kad man pavyko užsiregistruoti ką darau neteisingai buvo ta, kad turėjau savo "prisiminti mane" įjungta ir man teko kreiptis, kad išjungti ir tada užsiregistruoti ir jis buvo sėkmingas ir savo "Hotmail" . com kaip aš norėjau.Dar kartą ačiū, kad radote laiko mums padėti. |
|
| |||
| |||
| AAH gera. Atsiprašau aš ne daug padėti. CG |