![]() |
|
| |||
| |||
| Mans vīrs un es dalīties mūsu Hotmail e pasta adresi brīdī. Es vēlos parakstīt viņu par sava rēķina cos viņš nekad nevar atcerēties savu e pasta adresi, lai es gribu vienu ar viņa vārdu, lai viņš varētu atcerēties, un tās par to, kad mums bija mūsu pašu. Es JST mēģināja parakstīšanas viņam pat piepildīta ut registaton veidā un kad es centos parakstīt viņu, noklikšķinot uz msn icon man msg, ka tās neatzīst. Kāda ir atšķirība starp Windows Live ID un msn? tie ir tas pats tikai jaunu nosaukumu? Kad es izpētīt pierakstoties windowns Live ID variants ______@co.uk shouldn't tā būtu ____@hotmail.com tāpat kā mūsu kopējā e-pasta adresi? Pease palīdzēt šim ir n laiku esmu mēģinājis un atstāj to cos i cant wrk out atšķirība vai tas, ko es daru nepareizi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es parakstīju mans tētis pat vakar, un tās beidzās in@hotmail.co.uk un tai nav bijis iespēju. Com iet uz www.hotmail.com un paraksta viņam līdzi tur, un tas strādā ar MSN.
| |||
| |||
| Quote:
Es mēģināju Saite nosūtītas un tās Windows Live ID _____@hotmail.co.uk. Sorry man nedaudz sajaukt nav labi ar šīm lietām. |
|
| |||
| |||
Hi computerguy tikai gribēju let u zināt, ka man ir izdevies piereģistrēties lieta, ko es darīja nepareizi bija tas, ka man bija "atcerēties mani" ieslēgts un man bija pagrieziena ka off un tad piereģistrēties, un tā bija veiksmīga, un tā hotmail . com, kā es vēlējos.Paldies vēlreiz par tādu laiku, lai palīdzētu. |
|
| |||
| |||
| AAH laba. Sorry man nebija daudz palīdzēt. CG |
![]() |
|
| Bookmarks |