rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Windows Live ID i MSN

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 października 2007, 05:13
Członek grupy

Default Windows Live ID i MSN

Mój mężulek i dzielić się naszymi hotmail e mail w tej chwili. Chciałbym podpisać go na własny rachunek cos może nie pamiętać, e mail więc chcę jeden z jego nazwę, aby mógł go zapamiętać i jego czas mieliśmy własnych. I JST próbował podpisania go wypełnić ut registaton w formie i przy próbie podpisania go poprzez kliknięcie na ikonę MSN i dostać SMS, że jej nie ujmuje.

Jaka jest różnica między Windows Live ID i MSN? są to samo tylko nową nazwę? Kiedy patrzę na podpisanie w windowns Live ID opcja jest ______@co.uk
shouldnt być ____@hotmail.com podobnie jak nasza wspólna adres e-mail?
Groch pomoże to NTH czasu mam wypróbowanych i lewo to cos i cant wrk obecnie różnicy czy to, co Ja dokonuję źle.
Old 24 października 2007, 06:10
Grupa dawcy

I mój tata podpisała się wczoraj i zakończył in@hotmail.co.uk i nie miał opcję. Com przejść do www.hotmail.com i podpisać się na nim i nie będzie pracować z MSN.

CG

My System: Komputera

Procesor (y):
Intel Core Quad Q6600
Płyta główna:
Abit IN9
Pamięć RAM:
2x 1GB Patriot
Karta graficzna (y):
XFX 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Internal 750GB, 400GB zewnętrzne
Optical Drive (s):
LG DVD 20x ponownie pisarz
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chłodzenie:
Zalman HSF
Sieć / Internet:
Monitor (y):
LG 19 "LCD
Operating System (-y):
Windows XP Media Center 2005
Old 25 październik 2007, 04:39
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by ComputerGuy View Post
I mój tata podpisała się wczoraj i zakończył in@hotmail.co.uk i nie miał opcję. Com przejść do www.hotmail.com i podpisać się na nim i nie będzie pracować z MSN.

CG
Dziękujemy za odpowiedź, nie mam problemu z tym, co kończy się adres .com / co.uk tylko potrzebuję wiedzieć czy są one tak samo Pan jeszcze podpisać w tym samym miejscu?
Próbowałem link wysłane i dla usługi Windows Live ID _____@hotmail.co.uk.
Niestety jestem trochę nie mylić z tych dobrych rzeczy.
Old 25 październik 2007, 05:19
Członek grupy

Hi computerguy tylko chciał, aby wiedzieć, że u i udało się zarejestrować rzeczy robiłem źle, że miałem mój "Pamiętaj mnie" i odwrócił się i miał z kolei, że do startu, a następnie zarejestrować się i była udana i jej hotmail . com, jak chciałem.
Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu, aby pomóc.
Old 25 październik 2007, 07:27
Grupa dawcy

Aah dobre. Niestety nie byłem wiele pomóc.

CG
Reply

Register

Zakładki