![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój mężulek i dzielić się naszymi hotmail e mail w tej chwili. Chciałbym podpisać go na własny rachunek cos może nie pamiętać, e mail więc chcę jeden z jego nazwę, aby mógł go zapamiętać i jego czas mieliśmy własnych. I JST próbował podpisania go wypełnić ut registaton w formie i przy próbie podpisania go poprzez kliknięcie na ikonę MSN i dostać SMS, że jej nie ujmuje. Jaka jest różnica między Windows Live ID i MSN? są to samo tylko nową nazwę? Kiedy patrzę na podpisanie w windowns Live ID opcja jest ______@co.uk shouldnt być ____@hotmail.com podobnie jak nasza wspólna adres e-mail? Groch pomoże to NTH czasu mam wypróbowanych i lewo to cos i cant wrk obecnie różnicy czy to, co Ja dokonuję źle. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I mój tata podpisała się wczoraj i zakończył in@hotmail.co.uk i nie miał opcję. Com przejść do www.hotmail.com i podpisać się na nim i nie będzie pracować z MSN.
| |||
| |||
| Cytat:
Próbowałem link wysłane i dla usługi Windows Live ID _____@hotmail.co.uk. Niestety jestem trochę nie mylić z tych dobrych rzeczy. |
|
| |||
| |||
Hi computerguy tylko chciał, aby wiedzieć, że u i udało się zarejestrować rzeczy robiłem źle, że miałem mój "Pamiętaj mnie" i odwrócił się i miał z kolei, że do startu, a następnie zarejestrować się i była udana i jej hotmail . com, jak chciałem.Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu, aby pomóc. |
|
| |||
| |||
| Aah dobre. Niestety nie byłem wiele pomóc. CG |
![]() |
|
| Zakładki |