mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

ID-ul Windows Live şi MSN

Reply

Thread Tools
Old 23 octombrie 2007, 05:13
Grupul de stat

Default ID-ul Windows Live şi MSN

Bărbăţel meu şi am parts noastre hotmail e mail în momentul de faţă. Aş dori să-l semneze pentru cont propriu pentru ca el nu poate amintesc nostru e mail, aşa că am dori o cu numele lui asa ca poate sa si-l amintesc despre timp am avut propria noastră. Am încercat jst semnarea-l umple de registaton ut formă şi când am încercat să-l semneze în printr-un clic pe icoana msn am msg că nu sa recunoscut.

Care este diferenta dintre ID-ul Windows Live şi MSN? sunt acelaşi lucru doar un nume nou? Când mă uit în semnarea în windowns Live ID este opţiunea ______@co.uk
shouldn't-l fi ____@hotmail.com ca şi în cazul nostru partajate adresa de e-mail?
Pease ajuta aceasta este nth timp i-au încercat-o şi a plecat pentru ca i cant wrk afară diferenţa sau ce fac gresit.
Old 24 octombrie 2007, 06:10
Grupul de donator

Am semnat pe tata până ieri şi sa încheiat şi nu a avut nici un in@hotmail.co.uk opţiune pentru. Com merge la www.hotmail.com şi-l semneze pe acolo şi se va lucra cu msn.

CG

Sistemul meu: Puter

Procesor (e):
Intel Quad Core Q6600
Plăci de bază:
Abit IN9
Memorie RAM:
2x 1GB Patriot
Placă grafică (e):
XFX 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
750GB Interne, 400GB externe
Optical Drive (e):
LG 20x DVD re-scriitor
Cauza / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Răcire:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (e):
LG 19 "LCD
Sistem de operare (e):
Windows XP Centrul Media 2005
Old 25 octombrie 2007, 04:39
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de ComputerGuy View Post
Am semnat pe tata până ieri şi sa încheiat şi nu a avut nici un in@hotmail.co.uk opţiune pentru. Com merge la www.hotmail.com şi-l semneze pe acolo şi se va lucra cu msn.

CG
Mulţumesc pentru răspuns, nu am o problemă cu care se termină în adresa .com / co.uk Am nevoie să ştiu că sunt acelaşi lucru a face tu încă în semn în acelaşi loc?
Am incercat link-ul care l-aţi trimis şi ei pentru Windows Live ID _____@hotmail.co.uk.
Imi pare rau eu sunt un pic confuz, nu bune cu aceste lucruri.
Old 25 octombrie 2007, 05:19
Grupul de stat

Max computerguy vrut doar sa u Să ştii că am reuşit să semneze un lucru care l-am făcut a fost greşit că am avut "aduci aminte de mine" activată şi am avut la rândul său, pe care apoi sa te inregistrezi si a fost de succes şi a hotmail . com ca am vrut.
Vă mulţumim din nou pentru a lua la timp, pentru a ajuta.
Old 25 octombrie 2007, 07:27
Grupul de donator

Aah bine. Ne pare rău, nu am fost de mult ajutor.

CG
Reply

Register

Marcaje