![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bărbăţel meu şi am parts noastre hotmail e mail în momentul de faţă. Aş dori să-l semneze pentru cont propriu pentru ca el nu poate amintesc nostru e mail, aşa că am dori o cu numele lui asa ca poate sa si-l amintesc despre timp am avut propria noastră. Am încercat jst semnarea-l umple de registaton ut formă şi când am încercat să-l semneze în printr-un clic pe icoana msn am msg că nu sa recunoscut. Care este diferenta dintre ID-ul Windows Live şi MSN? sunt acelaşi lucru doar un nume nou? Când mă uit în semnarea în windowns Live ID este opţiunea ______@co.uk shouldn't-l fi ____@hotmail.com ca şi în cazul nostru partajate adresa de e-mail? Pease ajuta aceasta este nth timp i-au încercat-o şi a plecat pentru ca i cant wrk afară diferenţa sau ce fac gresit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am semnat pe tata până ieri şi sa încheiat şi nu a avut nici un in@hotmail.co.uk opţiune pentru. Com merge la www.hotmail.com şi-l semneze pe acolo şi se va lucra cu msn.
| |||
| |||
| Citat:
Am incercat link-ul care l-aţi trimis şi ei pentru Windows Live ID _____@hotmail.co.uk. Imi pare rau eu sunt un pic confuz, nu bune cu aceste lucruri. |
|
| |||
| |||
Max computerguy vrut doar sa u Să ştii că am reuşit să semneze un lucru care l-am făcut a fost greşit că am avut "aduci aminte de mine" activată şi am avut la rândul său, pe care apoi sa te inregistrezi si a fost de succes şi a hotmail . com ca am vrut.Vă mulţumim din nou pentru a lua la timp, pentru a ajuta. |
|
| |||
| |||
| Aah bine. Ne pare rău, nu am fost de mult ajutor. CG |
![]() |
|
| Marcaje |