![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj manžílek a zdieľať naše hotmail e mail na chvíľu. Chtěl bych podpísať ho na svoj vlastný účet, pretože ten nikdy nemôže spomenúť nášho e mail tak chcem jeden s jeho meno tak môže pamätať, že aj jeho čas sme mali vlastné. I JST pokúsil podpisom ho naplní ut sa registaton forme a keď som sa snažil podpíše ho kliknutím na ikonu msn aj dostať msg že neuzná. Aký je rozdiel medzi Windows Live ID a msn? je to to isté len o nové meno? Keď som sa pozrieť do podpisu do windowns žiť ID voľba ______@co.uk shouldn't ju ____@hotmail.com ako sa náš spoločný e-mailovú adresu? Pease pomôže to je n-tý doby jsem se pokoušel a nechal cos i cant wrk z rozdielu alebo čo robím zle. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I môj otec podpísaná včera a skončil in@hotmail.co.uk a nemali možnosť. Com ísť na www.hotmail.com a podpíše ho na tu a bude pracovať s msn.
| |||
| |||
| Citácia:
Snažil som sa na odkaz vám poslal a pre služby Windows Live ID _____@hotmail.co.uk. Prepáčte, som trochu zmätená nie je dobré s týmito vecami. |
|
| |||
| |||
Ahoj computerguy len chcela nechať u viem, že som dokázal podpísať čo som robil zle, že som mal môj "zapamätať" zapnutð a musel som vypni to a potom sa zaregistrovať a bol úspešný a jeho hotmail . com, ako som chcela.Vďaka opäť za čas, aby pomohol. |
|
| |||
| |||
| Ááá dobrý. Promiň, že som nebol moc pomáhajú. CG |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Live blok | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskusia | 12 | 17. novembra 2008 13:41 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 11. novembra 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger maléru! Prosím pomôžte! | Lankidoodles | Email, VoIP & IM Diskusia | 8 | 30. januára 2008 15:39 |
| Windows Live Prihlásiť | Lukee12 | Operačné systémy Windows | 3 | 18. január 2008 17:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 2. januára 2008 06:41 |
| Thread Tools | |
| |