мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Уиндоус Ливе ИД и мсн

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. октобар 2007, 05:13
Мембер Гроуп

Default Уиндоус Ливе ИД и мсн

Мој музици и ја поделити нашу Хотмаил е маил адресу у овом тренутку. Желим пријавите га за свој рачун цос он никад не може сетити наш е маил адресу па ми желе једно са његовим именом, тако да он може да запамти и његове о времену смо сами. Покушао сам јст потписивања га то је регистатон испуњен образац и нашто ја суђен то потписати га кликом на икону мсн ја добити порука не признају да је његова.

Која је разлика између Уиндоус Ливе ИД и мсн? они исту ствар само ново име? Кад сам погледати у потписивање у уиндоунс ливе ИД опција је ______@цо.ук
би требао бити ____@хотмаил.цом како је са нашим дели на е-маил адресу?
Грашак хелп то је енти пут сам покушао и оставио га цос И цант урк вањска разлика или шта ја радим криво.
Old 24. октобар 2007, 06:10
Донаторска Група

И мој тата је потписан јучер и његове ин@хотмаил.цо.ук завршила и није имала опцију. Цом идите на ууу.хотмаил.цом и пријавите се на њему налази и она ће радити са мсн.

ЦГ

Мы Сыстем: Путер

Процесор (и):
Интел Куад Цоре К6600
Матичне плоче:
Абит ИН9
РАМ меморија:
2кс 1ГБ Патриот
Графичка картица (е):
КСФКС 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
Интернал 750ГБ, 400ГБ Екстернал
Оптички погон (е):
ЛГ 20кс ДВД-ре-писац
Цасе / псу:
Енермакс Инфинити 650У
Хлађење:
Залман ХСФ
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
ЛГ 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Медиа Центре 2005
Old 25. октобар 2007, 04:39
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы ЦомпутерГуы View Post
И мој тата је потписан јучер и његове ин@хотмаил.цо.ук завршила и није имала опцију. Цом идите на ууу.хотмаил.цом и пријавите се на њему налази и она ће радити са мсн.

ЦГ
Хвала за одговор, немам проблема с тим што адресу завршава. Цом / цо.ук ЈА праведан треба да знају они исту ствар да ли још увек се пријавите на истом месту?
Покушао сам на линк који сте послали и његова за Уиндоус Ливе ИД _____@хотмаил.цо.ук.
Нажалост ја сам мало збуњена није добро са тим стварима.
Old 25. октобар 2007, 05:19
Мембер Гроуп

Бок цомпутергуы праведан оскудица за пустити у знам да сам успео да се пријавите ствар ми је била да радиш криво сам имао мој "запамти ме" укључено и сам да је за укључивање и искључивање онда се пријавите и то је био успјешан и његове Хотмаил . цом како сам желео.
Хвала опет за узимање времена за помоћ.
Old 25. октобар 2007, 07:27
Донаторска Група

Аах добро. На жалост нисам била пуно помоћи.

ЦГ
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус Ливе блок Мохи212 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 12 17 новембар 2008 13:41
Уиндоус Ливе Мессенгер пмаспкс Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 11 новембар 2008 00:35
Уиндоус Ливе Мессенгер невоље! Плеасе хелп! Ланкидоодлес Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 8 30 јануар 2008 15:39
Уиндоус Ливе Сигн Ин Лукее12 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 18 јануар 2008 17:35
Уиндоус Ливе ОнеЦаре Мацмац508 Генерал Хардуаре Цхат 2 2 јануар 2008 06:41
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц