![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој музици и ја поделити нашу Хотмаил е маил адресу у овом тренутку. Желим пријавите га за свој рачун цос он никад не може сетити наш е маил адресу па ми желе једно са његовим именом, тако да он може да запамти и његове о времену смо сами. Покушао сам јст потписивања га то је регистатон испуњен образац и нашто ја суђен то потписати га кликом на икону мсн ја добити порука не признају да је његова. Која је разлика између Уиндоус Ливе ИД и мсн? они исту ствар само ново име? Кад сам погледати у потписивање у уиндоунс ливе ИД опција је ______@цо.ук би требао бити ____@хотмаил.цом како је са нашим дели на е-маил адресу? Грашак хелп то је енти пут сам покушао и оставио га цос И цант урк вањска разлика или шта ја радим криво. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И мој тата је потписан јучер и његове ин@хотмаил.цо.ук завршила и није имала опцију. Цом идите на ууу.хотмаил.цом и пријавите се на њему налази и она ће радити са мсн.
| |||
| |||
| Куоте:
Покушао сам на линк који сте послали и његова за Уиндоус Ливе ИД _____@хотмаил.цо.ук. Нажалост ја сам мало збуњена није добро са тим стварима. |
|
| |||
| |||
Бок цомпутергуы праведан оскудица за пустити у знам да сам успео да се пријавите ствар ми је била да радиш криво сам имао мој "запамти ме" укључено и сам да је за укључивање и искључивање онда се пријавите и то је био успјешан и његове Хотмаил . цом како сам желео.Хвала опет за узимање времена за помоћ. |
|
| |||
| |||
| Аах добро. На жалост нисам била пуно помоћи. ЦГ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус Ливе блок | Мохи212 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 12 | 17 новембар 2008 13:41 |
| Уиндоус Ливе Мессенгер | пмаспкс | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 11 новембар 2008 00:35 |
| Уиндоус Ливе Мессенгер невоље! Плеасе хелп! | Ланкидоодлес | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 8 | 30 јануар 2008 15:39 |
| Уиндоус Ливе Сигн Ин | Лукее12 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 18 јануар 2008 17:35 |
| Уиндоус Ливе ОнеЦаре | Мацмац508 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 2 јануар 2008 06:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |