az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Windows Live ID ve MSN

Reply

Konu Araçları
Old 23 Ekim 2007, 05:13
Üye Grubu

Default Windows Live ID ve MSN

Benim koca ve ben şu anda bizim Hotmail e-posta adresi paylaşabilir. Sanırım bu yüzden o ve kendi vardı onun zamanı hatırlayabilir onun adıyla istiyorum e mail adresi unutmayın asla kendi hesabına marul için onu işaret etmek istiyorum. Onu yukarı registaton formu UT ve dolu Ben MSN simgesi i tıklayarak onu işaret çalıştım imza kendi tanımaz mesaj almak denedim jst.

Kimliği yaşamak ne pencereler arasındaki fark nedir ve MSN? Aynı şey yeni bir adı var? Ne zaman i windowns giriş bakmak seçeneği numarası yayınlanıyor ______@co.uk
olsun shouldn't ____@hotmail.com ortak e-posta adresi gibi?
Bezelye Bu yardım denedi defalarca i ve fark dışında i cant wrk veya yanlış ne yapıyorum marul kaldı.
Old 24 Ekim 2007, 06:10
Bağış Grubu

Dün sona eren ve in@hotmail.co.uk kadar babam imzaladı ve seçeneği vardı. Com gitmek www.hotmail.com ve onu kayıt ve MSN çalışır.

CG

Benim Sistemi: Puter

İşlemci (ler):
Intel Quad Core Q6600
Anakart:
Abit IN9
RAM hafıza:
2x 1GB Patriot
Grafik Kartı (ler):
XFX 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
İç 750GB, 400GB Harici
Optik Sürücü (ler):
LG 20x DVD yeniden yazar
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Soğutma:
Zalman HSF
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
LG 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Media Merkezi 2005
Old 25 Ekim 2007, 04:39
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by ComputerGuy View Post
Dün sona eren ve in@hotmail.co.uk kadar babam imzaladı ve seçeneği vardı. Com gitmek www.hotmail.com ve onu kayıt ve MSN çalışır.

CG
Yanıt için teşekkürler, ben .tr sona eren ne adresi / Sadece bilmeniz gereken co.uk ile ilgili bir sorun yoksa aynı şey sen hala aynı yerde kaydolurum?
Size gönderilen ve windows numarası canlı bağlantıyı denedim _____@hotmail.co.uk.
Biraz karışık bu iyi değilim üzgünüm.
Old 25 Ekim 2007, 05:19
Üye Grubu

Vardı Merhaba computerguy sadece U i şey I kaydolmak için yanlış yaptığını başardınız bilgi vermek istiyorum bu benim "yaz" i ve açık unutmayın vardı o kapalı ve sonra açın kayıt ve ve Hotmail başarılı . com olarak ben istedim.
Tekrar amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Old 25 Ekim 2007, 07:27
Bağış Grubu

iyi Aah. Maalesef fazla yardımcı olmadı.

CG
Reply

Register

Bookmarks