![]() |
|
| |||
| |||
| Benim koca ve ben şu anda bizim Hotmail e-posta adresi paylaşabilir. Sanırım bu yüzden o ve kendi vardı onun zamanı hatırlayabilir onun adıyla istiyorum e mail adresi unutmayın asla kendi hesabına marul için onu işaret etmek istiyorum. Onu yukarı registaton formu UT ve dolu Ben MSN simgesi i tıklayarak onu işaret çalıştım imza kendi tanımaz mesaj almak denedim jst. Kimliği yaşamak ne pencereler arasındaki fark nedir ve MSN? Aynı şey yeni bir adı var? Ne zaman i windowns giriş bakmak seçeneği numarası yayınlanıyor ______@co.uk olsun shouldn't ____@hotmail.com ortak e-posta adresi gibi? Bezelye Bu yardım denedi defalarca i ve fark dışında i cant wrk veya yanlış ne yapıyorum marul kaldı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dün sona eren ve in@hotmail.co.uk kadar babam imzaladı ve seçeneği vardı. Com gitmek www.hotmail.com ve onu kayıt ve MSN çalışır.
| |||
| |||
| Alıntı:
Size gönderilen ve windows numarası canlı bağlantıyı denedim _____@hotmail.co.uk. Biraz karışık bu iyi değilim üzgünüm. |
|
| |||
| |||
Vardı Merhaba computerguy sadece U i şey I kaydolmak için yanlış yaptığını başardınız bilgi vermek istiyorum bu benim "yaz" i ve açık unutmayın vardı o kapalı ve sonra açın kayıt ve ve Hotmail başarılı . com olarak ben istedim.Tekrar amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| iyi Aah. Maalesef fazla yardımcı olmadı. CG |
![]() |
|
| Bookmarks |