![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій чоловіче, і я поділяю Hotmail нашу адресу електронної пошти в даний момент. Я хотів би підписати з ним до його власного створенні рахунку він може ніколи не пам'ятаю нашу електронну адресу, я хочу одного з його ім'ям так що він може пам'ятати його і його про час у нас був свій. JST я намагався його підписувати до заповнені UT registaton формі і коли я намагався підписати з ним, натиснувши на значок MSN і отримати Msg, що її не визнали. Яка різниця між Windows Live ID і MSN? вони те ж саме, тільки нове ім'я? Коли я дивлюся на підписання в windowns Live ID опція ______@co.uk shouldn't бути ____@hotmail.com Як і в наших спільних адреса електронної пошти? Піз допомогти це NTH час я постарався і залишив його створенні Я нахиляє WRK на різницю або те, що я роблю неправильно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я підписав мій тато вчора і до свого складу in@hotmail.co.uk і не варіантом. COM Перейти до www.hotmail.com і підписати йому в цьому є і він буде працювати з MSN.
| |||
| |||
| Цитата:
Я спробував посиланням ви послали й Live ID для свого вікна _____@hotmail.co.uk. На жаль я трохи заплутався, не добре з цими речами. |
|
| |||
| |||
Привіт computerguy просто хотів нехай знають, що мені вдалося зареєструватися, що я роблю погано, що в мене було "запам'ятати мене" включена і я мав перетворити цей вимкніть і знову зареєструватися і воно було успішним і Hotmail . COM, як я хотів.Ще раз дякуємо, що знайшли час, щоб допомогти. |
|
| |||
| |||
| AAH добре. На жаль я був не дуже допомагає. CG |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Live блоку | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 12 | 17 листопада 2008 13:41 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 11 листопада 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger біда! Будь ласка, допоможіть! | Lankidoodles | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 30 січня 2008 15:39 |
| Windows Live Увійти | Lukee12 | Операційні системи Windows | 3 | 18 січня 2008 17:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | Генеральний обладнання чат | 2 | 2 січня 2008 06:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |