![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей Раніше у мене старі версії, і коли я зменшив його вниз вона буде як і раніше працюють на панелі завдань, але тепер вона doesn't Хто-небудь знає, як зберегти виконання програми
| |||
| |||
| Клацніть правою кнопкою мишки на значок пошти в ststem лоток. Перевірити приховати вікно при згорнутому "Вхідні". Тоді не вихід з поштової вікна просто звести його до мінімуму і буде залишатися активною. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо вам за це зробили;) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи підтримує Windows Live Mail Desktop завантаження, значить, що я отримувати повідомлення електронної пошти в оточенні | rs4025 | Операційні системи Windows | 1 | 16 жовтня 2009 10:57 |
| Live Mail Outlook Connector помилку | mctw | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 6 травня 2009 08:26 |
| Я тільки що отримав нові MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 21 листопада 2008 19:50 |
| Будь-яке душі нова Windows Live Messenger Beta? | serverguy | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 17 листопада 2008 23:10 |
| Бета-версій Windows .... | Jimmy Hat | Операційні системи Windows | 1 | 24 травня 2008 06:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |