по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

"Windows Live Messenger е спрял работа"! : @

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 март 2009, 12:06
Номер на групата

Default "Windows Live Messenger е спрял работа"! : @

Цитат:
Windows Live Messenger е престанало да работи

Проблем предизвика програмата да престане да работи коректно. Windows ще затворите програмата и да ви уведоми, ако разтворът е на разположение.
Tres дразнещи. То е станало задължително, тъй като аз изтеглени на живо Update (WLM 2009/v14.0)

Без значение как се опитате да отворите програмата, получавам това съобщение за грешка. Аз изпращан MS Поддръжка на няколко дни, но некомпетентно buggers havn't труда да направя нищо, оставяйки ме само с един робот да ми кажеш колко много съжалявам са те. Наздраве MS, наистина помага

Не знам дали някой от вас знаят на фиксират? Проверих на системния регистър за известни неща, но нищо не мога да флаг, при Терес всякакви допълнителни клавиши струва проверка нека ме и аз ще видя какво мога да намеря ...

О да, аз също опитах преинсталирането то няколко пъти, нищо добро. Също така се опита поправянето, това не било работа, тя ми каза, че имаше, но тя не е, ако това има смисъл, тя каза, че инсталирани някои под-програма тип работа, която е липсвало, но все пак ненужни и трябва да работят добре сега, но тя не го прави.

Тиа, Оли.
Old 20 март 2009, 13:36
Номер на групата

, който използвате по-ранна версия на MSN за сега? Също така аз открихме, живи да бъдат много бъги, замразяване, laggy, понякога ми казва, аз имам не уеб камера др
Old 21-ви март 2009 година, 03:25
Номер на групата

Не, аз съм остана с eBuddy: @, което е досадно ми още повече.

Защото откакто съм актуализацията, ми по-възрастните не се работи все пак (същата грешка)

Все пак това може просто да е, защото тя заличава стария за инсталиране и пренасочени за бърз достъп до новия ...
Old 22 март 2009 г., 09:22
Член Група

Деинсталиране и Гото messblack.com/v2, опитайте да инсталирате повторно от там
Old 22-ри март, 2009, 09:59
Модератор Група

Да. Аз намерих нов WLM и останалата част на апартамент да бъде много бъги, и то често просто игра на зарове, няма причина за това, което толкова векове.

Но мина прави по-малко работа по-голямата част от времето.

Ти арго Ry се връща към по-стара версия, може би 8,5 или нещо такова.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 22-ри март, 2009, 14:38
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от koglaa View Post
Деинсталиране и Гото messblack.com/v2, опитайте да инсталирате повторно от там
Сериозно пич чете моите ОП, аз направих това няколко пъти.

Благодарение serverguy, обаче аз не използват компютъра зарежда в момента съм вързан в други проекти, така че мисля, че ще държат по eBuddy до новите си системи и да вървят.

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Деинсталиране на "старите" Програми, останали от предишна инсталация Windows PeterPan Windows операционни системи 1 23-ти септември 2009 година 12:26
Internet Explorer Грешка - Windows не може да се намери "(NULL)" metalface Браузъри Уеб & FTP клиенти 0 28 май 2009 г. 22:02
Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" ashaiba Общи Хардуер Чат 6 13 Март 2009 15:56
Уил "Служба 95" работи с "Windows XP"? Raynhawk Офис Suites & Приложения 4 23rd Feb 2009 17:01
Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". aechain Windows операционни системи 5 24 Jan 2008 15:45
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc