![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Без значение как се опитате да отворите програмата, получавам това съобщение за грешка. Аз изпращан MS Поддръжка на няколко дни, но некомпетентно buggers havn't труда да направя нищо, оставяйки ме само с един робот да ми кажеш колко много съжалявам са те. Наздраве MS, наистина помага ![]() Не знам дали някой от вас знаят на фиксират? Проверих на системния регистър за известни неща, но нищо не мога да флаг, при Терес всякакви допълнителни клавиши струва проверка нека ме и аз ще видя какво мога да намеря ... О да, аз също опитах преинсталирането то няколко пъти, нищо добро. Също така се опита поправянето, това не било работа, тя ми каза, че имаше, но тя не е, ако това има смисъл, тя каза, че инсталирани някои под-програма тип работа, която е липсвало, но все пак ненужни и трябва да работят добре сега, но тя не го прави. Тиа, Оли.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| , който използвате по-ранна версия на MSN за сега? Също така аз открихме, живи да бъдат много бъги, замразяване, laggy, понякога ми казва, аз имам не уеб камера др |
|
| |||
| |||
| Не, аз съм остана с eBuddy: @, което е досадно ми още повече. Защото откакто съм актуализацията, ми по-възрастните не се работи все пак (същата грешка) Все пак това може просто да е, защото тя заличава стария за инсталиране и пренасочени за бърз достъп до новия ...
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Деинсталиране и Гото messblack.com/v2, опитайте да инсталирате повторно от там |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да. Аз намерих нов WLM и останалата част на апартамент да бъде много бъги, и то често просто игра на зарове, няма причина за това, което толкова векове. Но мина прави по-малко работа по-голямата част от времето. Ти арго Ry се връща към по-стара версия, може би 8,5 или нещо такова.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Благодарение serverguy, обаче аз не използват компютъра зарежда в момента съм вързан в други проекти, така че мисля, че ще държат по eBuddy до новите си системи и да вървят.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Деинсталиране на "старите" Програми, останали от предишна инсталация Windows | PeterPan | Windows операционни системи | 1 | 23-ти септември 2009 година 12:26 |
| Internet Explorer Грешка - Windows не може да се намери "(NULL)" | metalface | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 28 май 2009 г. 22:02 |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Уил "Служба 95" работи с "Windows XP"? | Raynhawk | Офис Suites & Приложения | 4 | 23rd Feb 2009 17:01 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |