menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

"Windows Live Messenger přestal pracovat"! : @

Reply

Thread Nástroje
Old 20. března 2009, 12:06
Dárce Skupina

Default "Windows Live Messenger přestal pracovat"! : @

Citace:
Windows Live Messenger přestal pracovat

A problém způsobují program přestat pracovat správně. Windows se ukončí program a upozornit vás, když řešení je k dispozici.
Tres dráždivé. To se stalo bez nepodaří, protože jsem stáhli Live Update (WLM 2009/v14.0)

Nezáleží na tom, jak se snažím otevřít program, dostanu tuto chybovou zprávu. I emailem MS Podpora několika dny, ale nekompetentní obtěžuje havn't obtěžoval dělat nic, takže mi jen s robotem říkal mi velmi líto, jak jsou. Nazdraví MS, opravdu pomáhá

Nevím, jestli někdo z vás vědět o opravu? Ověřil jsem si v registru pro známé věci, ale nic jsem mohl vlajky nahoru, pokud theres žádné extra dobré kontroly klíče dejte mi vědět a uvidím, co se dá najít ...

Ach jo, jsem se také pokusila znovu ji několikrát, no dobrá. Také pokusila o opravu, že nefunguje ani to mi řekl, že ho měl, ale to neměl, pokud to dává smysl, je to řekl nainstalovány některé sub-program typ práce, která byla chybí, ale stejně zbytečné a že by mělo fungovat pořádku, ale není.

TIA, Ollie.
Old 20 března 2009, 13:36
Dárce Skupina

jste pomocí starší verze služby MSN nyní? Také jsem našel žít jako velmi nespolehlivé, zmrazení, laggy, někdy mi říká Nemám webovou kameru apod.
Old 21 března 2009, 03:25
Dárce Skupina

Ne, já jsem uvízl s eBuddy: @, který je nepříjemný mi ještě víc.

Vzhledem k tomu, že jelikož jsem udělal update, můj starší jeden nefunguje stejně (stejnou chybu)

Nicméně to může být právě proto, že je zrušen starý na instalaci, a přesměrovaných zástupce na nový ...
Old 22. března 2009, 09:22
Člen Skupina

Odinstalovat a goto messblack.com/v2, zkuste to znovu z toho
Old 22 března 2009, 09:59
Moderátor skupiny

Jo. Zjistil jsem, že nové WLM a zbytek sady za velmi nespolehlivé, a to často jen kostky žádný důvod pro to, co tak vůbec.

Ale moje práce má alespoň většinu času.

Ty převýšení ry vrací ke starší verzi, třeba 8.5 nebo tak něco.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 22 března 2009, 14:38
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal koglaa View Post
Odinstalovat a goto messblack.com/v2, zkuste to znovu z toho
Vážně kámo přečíst můj OP, jsem udělal tento několikrát.

Díky serverguy však nemám používat PC zátěží v okamžiku, jak jsem svázaný v jiných projektech, takže myslím, že budu držet na eBuddy do mých nových systémů do chodu.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Odinstalovat "staré" programy, které zbyly z předchozí instalace systému Windows Anggun Operační systémy Windows 1 23.září 2009 12:26
Internet Explorer Error - Windows nelze najít "(NULL)" metalface Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 28. května 2009 22:02
Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" ashaiba Obecné Hardware Chat 6 13. Březen 2009 15:56
Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? Raynhawk Office & Aplikace 4 23. února 2009 17:01
Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". aechain Operační systémy Windows 5 24. ledna 2008 15:45
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.