![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nezáleží na tom, jak se snažím otevřít program, dostanu tuto chybovou zprávu. I emailem MS Podpora několika dny, ale nekompetentní obtěžuje havn't obtěžoval dělat nic, takže mi jen s robotem říkal mi velmi líto, jak jsou. Nazdraví MS, opravdu pomáhá ![]() Nevím, jestli někdo z vás vědět o opravu? Ověřil jsem si v registru pro známé věci, ale nic jsem mohl vlajky nahoru, pokud theres žádné extra dobré kontroly klíče dejte mi vědět a uvidím, co se dá najít ... Ach jo, jsem se také pokusila znovu ji několikrát, no dobrá. Také pokusila o opravu, že nefunguje ani to mi řekl, že ho měl, ale to neměl, pokud to dává smysl, je to řekl nainstalovány některé sub-program typ práce, která byla chybí, ale stejně zbytečné a že by mělo fungovat pořádku, ale není. TIA, Ollie.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| jste pomocí starší verze služby MSN nyní? Také jsem našel žít jako velmi nespolehlivé, zmrazení, laggy, někdy mi říká Nemám webovou kameru apod. |
|
| |||
| |||
| Ne, já jsem uvízl s eBuddy: @, který je nepříjemný mi ještě víc. Vzhledem k tomu, že jelikož jsem udělal update, můj starší jeden nefunguje stejně (stejnou chybu) Nicméně to může být právě proto, že je zrušen starý na instalaci, a přesměrovaných zástupce na nový ...
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Odinstalovat a goto messblack.com/v2, zkuste to znovu z toho |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo. Zjistil jsem, že nové WLM a zbytek sady za velmi nespolehlivé, a to často jen kostky žádný důvod pro to, co tak vůbec. Ale moje práce má alespoň většinu času. Ty převýšení ry vrací ke starší verzi, třeba 8.5 nebo tak něco.
|
| |||
| |||
| Vážně kámo přečíst můj OP, jsem udělal tento několikrát. Díky serverguy však nemám používat PC zátěží v okamžiku, jak jsem svázaný v jiných projektech, takže myslím, že budu držet na eBuddy do mých nových systémů do chodu.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Odinstalovat "staré" programy, které zbyly z předchozí instalace systému Windows | Anggun | Operační systémy Windows | 1 | 23.září 2009 12:26 |
| Internet Explorer Error - Windows nelze najít "(NULL)" | metalface | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 28. května 2009 22:02 |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikace | 4 | 23. února 2009 17:01 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Thread Nástroje | |
| |