μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

"Windows Live Messenger έπαψε να λειτουργεί"! : @

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Μάρτη 2009, 12:06
Ομάδα Δωρητών

Default "Windows Live Messenger έπαψε να λειτουργεί"! : @

Απόσπασμα:
Windows Live Messenger έχει σταματήσει να εργάζεται

Ένα πρόβλημα που προκαλεί το πρόγραμμα να σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Τα Windows θα κλείσει το πρόγραμμα και σας ειδοποιεί αν η λύση είναι διαθέσιμη.
Tres ερεθιστική. Έχει συμβεί από τότε που αποτυγχάνουν ΧΩΡΙΣ κατεβάσει το Live Update (WLM 2009/v14.0)

Δεν έχει σημασία πόσο θα προσπαθήσετε να ανοίξετε το πρόγραμμα, να πάρω αυτό το μήνυμα λάθους. Θα σας σταλούν MS Support αρκετές ημέρες πριν, αλλά η ανίκανη buggers havn't στον κόπο να κάνει τίποτα, αφήνοντας μου μόνο με ένα ρομπότ να μου πείτε πώς είναι πολύ θλιβερή. Cheers κράτη μέλη, θα βοηθήσει πραγματικά

Δεν γνωρίζω αν κάποιος από εσάς γνωρίζουν κάποια ενημέρωση κώδικα; Έλεγξα το μητρώο για γνωστά πράγματα, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσα να επισημάνω, αν Theres κανένα επιπλέον πλήκτρα ελέγχου αξίζει πες μου και θα δω τι μπορεί να βρει ...

Ναι, και εγώ προσπάθησα να ξαναεγκαταστήσετε αρκετές φορές, δεν ωφελεί. Επίσης προσπάθησε επισκευής, που δεν εργάζονται είτε, που μου είπε ότι είχε, αλλά δεν είχε, αν αυτό έχει νόημα, δήλωσε ότι εγκαταστήσει ορισμένες υπο-πρόγραμμα του τύπου εργασίας που λείπει, ακόμα περιττή και ούτως ή άλλως θα πρέπει να λειτουργεί ωραία τώρα, αλλά αυτό δεν γίνεται.

TIA, Ollie.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 20 Μάρτη 2009, 13:36
Ομάδα Δωρητών

χρησιμοποιείτε μια προηγούμενη έκδοση του MSN για τώρα; Επίσης, έχω βρεθεί να είναι πολύ ζωντανά ελαττωματικούς, τη δέσμευση, laggy, μερικές φορές μου λέει δεν έχω webcam, κ.λπ.
Old 21 Μαρτίου 2009, 03:25
Ομάδα Δωρητών

Οχι, έχω κολλήσει με eBuddy: @ η οποία είναι ακόμη πιο ενοχλητικό μου.

Επειδή από τότε που έκανε την ενημέρωση, μου μεγάλα μία ούτως ή άλλως δεν λειτουργεί (το ίδιο σφάλμα)

Ωστόσο αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι μόνο το παλιό διαγράφεται μία για την εγκατάσταση και τη συντόμευση ανακατευθύνονται στο νέο ...
Old 22 Μαρ. 2009, 09:22
Μέλος Ομάδα

Uninstall και goto messblack.com/v2, δοκιμάστε την επανεγκατάσταση από εκεί
Old 22 Μαρτίου, 2009, 09:59
Συντονιστής Ομάδας

Ναι. Βρήκα WLM και το νέο υπόλοιπο της σουίτας είναι πολύ αμαξάκι, και συχνά μόνο craps για ποιο λόγο δεν ναι ποτέ.

Αλλά η δική μου δουλειά τουλάχιστον τις περισσότερες φορές.

Μπορείτε επίκλιση ry την επιστροφή σε μια παλαιότερη έκδοση, ίσως 8,5 ή κάτι τέτοιο.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 22 Μαρτίου, 2009, 14:38
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας koglaa View Post
Uninstall και goto messblack.com/v2, δοκιμάστε την επανεγκατάσταση από εκεί
Σοβαρά mate διαβάστε ΕΠ μου, έχω κάνει αυτό αρκετές φορές.

Χάρη serverguy, ωστόσο εγώ δεν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή φορτώνει αυτή τη στιγμή που είμαι δεμένη σε άλλα έργα, έτσι νομίζω ότι θα αντέξουν μέχρι eBuddy μου για τα νέα συστήματα και λειτουργεί.

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.