![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Δεν έχει σημασία πόσο θα προσπαθήσετε να ανοίξετε το πρόγραμμα, να πάρω αυτό το μήνυμα λάθους. Θα σας σταλούν MS Support αρκετές ημέρες πριν, αλλά η ανίκανη buggers havn't στον κόπο να κάνει τίποτα, αφήνοντας μου μόνο με ένα ρομπότ να μου πείτε πώς είναι πολύ θλιβερή. Cheers κράτη μέλη, θα βοηθήσει πραγματικά ![]() Δεν γνωρίζω αν κάποιος από εσάς γνωρίζουν κάποια ενημέρωση κώδικα; Έλεγξα το μητρώο για γνωστά πράγματα, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσα να επισημάνω, αν Theres κανένα επιπλέον πλήκτρα ελέγχου αξίζει πες μου και θα δω τι μπορεί να βρει ... Ναι, και εγώ προσπάθησα να ξαναεγκαταστήσετε αρκετές φορές, δεν ωφελεί. Επίσης προσπάθησε επισκευής, που δεν εργάζονται είτε, που μου είπε ότι είχε, αλλά δεν είχε, αν αυτό έχει νόημα, δήλωσε ότι εγκαταστήσει ορισμένες υπο-πρόγραμμα του τύπου εργασίας που λείπει, ακόμα περιττή και ούτως ή άλλως θα πρέπει να λειτουργεί ωραία τώρα, αλλά αυτό δεν γίνεται. TIA, Ollie.
|
| |||
| |||
| χρησιμοποιείτε μια προηγούμενη έκδοση του MSN για τώρα; Επίσης, έχω βρεθεί να είναι πολύ ζωντανά ελαττωματικούς, τη δέσμευση, laggy, μερικές φορές μου λέει δεν έχω webcam, κ.λπ. |
|
| |||
| |||
| Οχι, έχω κολλήσει με eBuddy: @ η οποία είναι ακόμη πιο ενοχλητικό μου. Επειδή από τότε που έκανε την ενημέρωση, μου μεγάλα μία ούτως ή άλλως δεν λειτουργεί (το ίδιο σφάλμα) Ωστόσο αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι μόνο το παλιό διαγράφεται μία για την εγκατάσταση και τη συντόμευση ανακατευθύνονται στο νέο ...
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Uninstall και goto messblack.com/v2, δοκιμάστε την επανεγκατάσταση από εκεί |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι. Βρήκα WLM και το νέο υπόλοιπο της σουίτας είναι πολύ αμαξάκι, και συχνά μόνο craps για ποιο λόγο δεν ναι ποτέ. Αλλά η δική μου δουλειά τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Μπορείτε επίκλιση ry την επιστροφή σε μια παλαιότερη έκδοση, ίσως 8,5 ή κάτι τέτοιο.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Χάρη serverguy, ωστόσο εγώ δεν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή φορτώνει αυτή τη στιγμή που είμαι δεμένη σε άλλα έργα, έτσι νομίζω ότι θα αντέξουν μέχρι eBuddy μου για τα νέα συστήματα και λειτουργεί.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |