![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Bez obzira koliko se pokušam otvoriti program, JA dobiti ova poruka o pogrešci. JA elektronička pošta MS Support nekoliko dana, ali je nekompetentna buggers havn't smeta ništa učiniti, ostavljajući mene samo uz robot telling me kako su oni vrlo žao. Živjeli MS, stvarno pomaže ![]() Ne znam ako je tko od vas zna nekog popraviti? JA ček Registry za poznate stvari, ali ništa ne bih mogao flag gore, ako theres dodatne tipke vrijedan ček javite mi, a ja ću vidjeti što mogu naći ... Oh yeah, i ja pokušao ponovno instalirajte ga nekoliko puta, no dobro. Također pokušao popravak, da nije bilo posla, to mi je, ali to nije, ako to ima smisla, rekao je on instaliran neki program pod-tip posla koji je nestalo, ali ionako nepotrebna i ona bi trebala raditi u redu sada, ali on to ne čini. Tia, Ollie.
|
| |||
| |||
| Jeste li koristite stariju verziju MSN za sada? Također sam pronašao uživo biti jako lud, zamrzavanje, laggy, ponekad reći mene ja nemam webcam itd. |
|
| |||
| |||
| Ne, ja sam zaglavi sa eBuddy: @ smeta mi što je još više. Budući da sam od ažuriranje, moj stariji ne rade anyway (isti error) Međutim ovaj svibanj pravedan biti obrisana jer se stari na instalaciju, i preusmjeravaju prečac na novo ...
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Uninstall, a goto messblack.com/v2, pokušajte ponovo instalirati od tamo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha. Našao sam novu WLM i ostali dio paketa biti veoma laka kočija, i to često upravo craps out bez razloga tako što ikad. A moje djelo ne barem najveći dio vremena. Te licemjerje ry ide natrag na stariju verziju, možda 8,5 ili nešto.
|
| |||
| |||
| Quote:
Hvala serverguy, no ja ne koristite računalo učitava u trenutku kao da sam vezan u drugim projektima, tako da mislim da ću se držati na eBuddy do moje nove sustave gore i trčanje.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |