kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

"A Windows Live Messenger megtorpant munka"! : @

Reply

Téma eszközök
Old Március 20 2009, 12:06
Donor Group

Default "A Windows Live Messenger megtorpant munka"! : @

Idézet:
Windows Live Messenger már nem dolgozik

A probléma oka, hogy a program megfelelően fog működni. Windows ér a programot, és értesítést küld, ha a megoldás nem áll rendelkezésre.
Très irritáló. Ez történt a sikertelen mert letölthető a Live Update (WLM 2009/v14.0)

Nem számít, hogyan próbál megnyitni a programot, hogy tudom ezt a hibát. Én e-mailben MS Support több nappal ezelőtt, de az inkompetens hangyok havn't zavarta, hogy bármi, ami nekem csak egy robot mondja nekem, hogy nagyon sajnálom őket. Cheers MS, tényleg segít

Nem tudom, ha bármely tudod egy fix? Megnéztem a jegyzék az ismert dolgok, de semmit sem tudtam a zászló, ha ott minden extra gombok érdemes ellenőrzése tudassa velem, és én majd meglátjuk, mit tehetek ...

Ó, igen, én is próbáltam újratelepíteni, hogy többször is, nem jó. Is próbálkozott Javítás, hogy nem dolgozik sem, azt mondta, neki, de azt nem, ha annak van értelme, akkor azt mondta, hogy egyes telepített alprogram típusú munkát, hogy hiányzott, de amúgy is felesleges, és működnie kell finom, de nem teszi.

TIA, Ollie.
Old Március 20, 2009, 13:36
Donor Group

Ön használ egy korábbi változatát msn most? Én is találtam élni is nagyon hibás, fagyasztás, laggy, néha azt mondja, nincs webkamera, stb
Old Március 21, 2009, 03:25
Donor Group

Nem, én megragadt a eBuddy: @ ami zavaró nekem is.

Mert én a frissítést, én egy idősebb nem működik egyébként (ugyanaz a hiba)

Azonban ez csak azért, mert törölték a régi, a telepítés, és átirányítják a parancsikont az új, egy ...
Old Március 22 2009, 09:22
Csoport tagja

Uninstall, és goto messblack.com/v2, próbálja újratelepíteni onnan
Old Március 22, 2009, 09:59
Moderátor Csoport

Igen. Találtam az új WLM és pihenés a lakosztály is nagyon hibás, és ez gyakran csak Craps arra nincs ok, amit így még soha.

De az enyém nem, legalább a legtöbb munkát az időt.

Ön vidám ry, hogy vissza kell menni egy régebbi változat, talán 8,5, vagy valami ilyesmi.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Március 22, 2009, 14:38
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by koglaa View Post
Uninstall, és goto messblack.com/v2, próbálja újratelepíteni onnan
Komolyan mate read my OP, én ezt több alkalommal is.

Köszönet serverguy, de nem használja a számítógép betölti a pillanatban, ahogy én vagyok kötve akár más projektekkel, így azt hiszem, tartsa meg a eBuddy míg az új rendszerek létrehozásához és működtetéséhez.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Uninstall "régi" Programok megmaradt a korábbi Windows-telepítés PeterPan A Windows operációs rendszerek 1 Szeptember 23, 2009 12:26
Internet Explorer hiba - A Windows nem találja "(null)" metalface Web böngésző és FTP Clients 0 28. május 2009 22:02
Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" ashaiba Általános fémáru Chat 6 13. március 2009 15:56
Will "Office 95" munka "Windows XP"? Raynhawk Office & Applications 4 23. február 2009 17:01
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.