![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem számít, hogyan próbál megnyitni a programot, hogy tudom ezt a hibát. Én e-mailben MS Support több nappal ezelőtt, de az inkompetens hangyok havn't zavarta, hogy bármi, ami nekem csak egy robot mondja nekem, hogy nagyon sajnálom őket. Cheers MS, tényleg segít ![]() Nem tudom, ha bármely tudod egy fix? Megnéztem a jegyzék az ismert dolgok, de semmit sem tudtam a zászló, ha ott minden extra gombok érdemes ellenőrzése tudassa velem, és én majd meglátjuk, mit tehetek ... Ó, igen, én is próbáltam újratelepíteni, hogy többször is, nem jó. Is próbálkozott Javítás, hogy nem dolgozik sem, azt mondta, neki, de azt nem, ha annak van értelme, akkor azt mondta, hogy egyes telepített alprogram típusú munkát, hogy hiányzott, de amúgy is felesleges, és működnie kell finom, de nem teszi. TIA, Ollie.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ön használ egy korábbi változatát msn most? Én is találtam élni is nagyon hibás, fagyasztás, laggy, néha azt mondja, nincs webkamera, stb |
|
| |||
| |||
| Nem, én megragadt a eBuddy: @ ami zavaró nekem is. Mert én a frissítést, én egy idősebb nem működik egyébként (ugyanaz a hiba) Azonban ez csak azért, mert törölték a régi, a telepítés, és átirányítják a parancsikont az új, egy ...
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Uninstall, és goto messblack.com/v2, próbálja újratelepíteni onnan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen. Találtam az új WLM és pihenés a lakosztály is nagyon hibás, és ez gyakran csak Craps arra nincs ok, amit így még soha. De az enyém nem, legalább a legtöbb munkát az időt. Ön vidám ry, hogy vissza kell menni egy régebbi változat, talán 8,5, vagy valami ilyesmi.
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszönet serverguy, de nem használja a számítógép betölti a pillanatban, ahogy én vagyok kötve akár más projektekkel, így azt hiszem, tartsa meg a eBuddy míg az új rendszerek létrehozásához és működtetéséhez.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Uninstall "régi" Programok megmaradt a korábbi Windows-telepítés | PeterPan | A Windows operációs rendszerek | 1 | Szeptember 23, 2009 12:26 |
| Internet Explorer hiba - A Windows nem találja "(null)" | metalface | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 28. május 2009 22:02 |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| Will "Office 95" munka "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. február 2009 17:01 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Téma eszközök | |
| |