![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
לא משנה כמה אני מנסה לפתוח את התוכנית, אני מקבל הודעת שגיאה זו. אני MS תמיכה בדוא"ל לפני מספר ימים, אבל לא מוכשר buggers havn't טרח לעשות כלום, ומשאיר אותי רק עם רובוט אומר לי איך הם מאוד מצטער. לחיים של MS, ממש עוזר ![]() לא יודע אם אתה יודע כל אחד של תיקון? בדקתי את הרישום עבור נגלות, אבל לא יכולתי סמן למעלה, אם theres כל תוספת מפתחות שווה בדיקה תודיעי לי ואני תראה מה אני יכול למצוא ... אה כן, גם אני ניסיתי את זה מספר פעמים התקנה מחדש, לא טוב. כמו כן ניסו תיקון, זה לא עובד גם, הוא אמר לי שזה היה, אבל זה לא היה, אם זה הגיוני, הוא אמר את זה מותקן כמה משנה סוג תוכנית עבודה זה היה חסר, אך בכל זאת לא נחוץ וזה אמור לעבוד בסדר עכשיו, אבל זה לא. TIA, אולי.
|
| |||
| |||
| אתה משתמש בגירסה קודמת של MSN עבור עכשיו? כמו כן, אני כבר נמצא חי להיות מאוד מרכבה, הקפאה, laggy, מספרת לי לפעמים אין לי וכו 'Webcam |
|
| |||
| |||
| לא, אני תקועה עם eBuddy: @ וזה מעצבן אותי עוד יותר. כי מאז עשיתי את העדכון, אזור ישנים אחד לא עובד בכלל (אותה שגיאה) אולם זה עשוי להיות פשוט, כי זה נמחק הישן להתקין על אחד, או את קיצור מנותב אל חדש ...
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| להסיר ו goto messblack.com/v2, נסה מחדש משם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן. מצאתי את WLM החדש ואת שאר Suite להיות מאוד מרכבה, והיא לעיתים קרובות רק craps החוצה ללא סיבה מה כל כך אי פעם. אבל האם את שלי לפחות עובד רוב הזמן. צביעות ry אתה חוזר על גרסה ישנה יותר, אולי 8.5 או משהו.
|
| |||
| |||
| חבר שלי ברצינות לקרוא op, עשיתי את זה כמה פעמים. תודה serverguy, אולם אני לא משתמש המחשב המון ברגע כפי שאני קשור על פרויקטים אחרים, אז אני חושב שאני יהיה להחזיק מעמד עד eBuddy שלי על מערכות חדשות, והפעלה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |