![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Citata:
Nesvarbu, kaip bandau atidaryti programa, gaunu klaidos pranešimą. Aš išsiųsta VN parėmė kelias dienas, tačiau nekompetentingas buggers havn't nesiteikė nieko daryti, palikdama mane tik robotas sako man, kaip labai gaila jos. Cheers MS, tikrai padeda ![]() Nežinau, ar kas nors iš jūsų žinote pataisyti? Sprawdziliśmy žinomų dalykų registrą, bet nieko galėčiau vėliava ir, jeigu Theres jokių papildomų klavišų verta patikrinti, let me know and I'll see what galima rasti ... Oh yeah, aš taip pat bandė įdiegti jį kelis kartus, nieko gero. Taip pat bandė Remontas, kad neturėjo darbo arba jis man pasakė ji, bet jis nebuvo, jei tai tikslinga, jis sakė, kad įdiegta kai sub-programa tipo darbo, kad dingo, bet vistiek nereikalingos ir turėtų veikti gerai dabar, bet taip nėra. TIA, Ollie.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| naudojate ankstesnę versiją MSN dabar? Taip pat mes pastebėjome, gyventi labai buggy, įšaldymo, laggy, kartais man sako, aš neturiu kamera ir tt |
|
| |||
| |||
| Ne, aš pakimba su eBuddy: @ kuris erzina mane net daugiau. Nes nes aš atnaujinimas, mano vyresnysis vienas neveikia vistiek (ta pati klaida) Tačiau tai gali tiesiog būti išbrauktas, nes senasis įdiegiate ir nukreipti nuorodą į naują ...
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Uninstall ir Goto messblack.com/v2, bandykite iš naujo įdiegti iš ten |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah. Radau nauja WLM ir poilsio Suite labai Buggy, ir jis dažnai tiesiog craps iš be jokios priežasties, kas tai per amžius. Bet mano tai bent darbas didžiąją dalį laiko. You cant ry grįžti į senesnę versiją, o gal 8,5 ar kažką.
|
| |||
| |||
| Citata:
Ačiū serverguy, tačiau aš nenaudoja kompiuterio apkrovos tuo momentu, kaip aš surišta su kitais projektais, todėl manau, kad aš turėti ant eBuddy kol mano naujos sistemos sukūrimo ir eksploatavimo.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Uninstall "senųjų" Programos Liko perkeltų iš ankstesnių Windows diegimas | Naif | Windows "operacinės sistemos | 1 | 23 rugsėjis 2009 12:26 |
| "Internet Explorer" klaida - Windows Cannot Find "(null)" | metalface | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Gegužė 28, 2009 22:02 |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Applications | 4 | 23 vasaris 2009 17:01 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Temos įrankiai | |
| |