![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Nav svarīgi, cik mēģinu atvērt programmu, I get this error message. Es pa e-pastu MS atbalsta vairākas dienas atpakaļ, bet nekompetentu buggers havn't bothered kaut ko darīt, atstājot mani tikai ar robotu stāstīja man, cik ļoti žēl tie ir. Cheers MS, tiešām palīdz ![]() Nezinu, vai kāds no jums zināt noteikt? I pārbauda reģistru zināmu lietu, bet nekas es varētu izcelt, ja theres visas papildu taustiņi vērts pārbaudīt ļaujiet man zināt, un es jums redzēt, ko es varu atrast ... Ak jā, es arī mēģināju pārinstalēt to vairākas reizes, nav labi. Arī mēģinājusi remonts, kas nedarbojas, vai nu, tā man teica tā, bet tā nebija, ja tas ir jēga, tas teica, ka uzstāda dažus sub-program veida darbu, kas trūka, bet nevajadzīgu tik un tā vajadzētu strādāt fine tagad, bet tā nav. TIA, Ollie.
|
| |||
| |||
| jūs lietojat iepriekšējo versiju msn pašlaik? Arī es esmu atradis dzīvot ir ļoti Buggy, iesaldēšanu, laggy, dažreiz saka, man nav webcam utt |
|
| |||
| |||
| Nē, es esmu iestrēdzis ar eBuddy: @ kas ir kaitinošas mani vēl vairāk. Jo, es tomēr atjauninājumu, mans vecāks viens nedarbojas vienalga (tas pats error) Tomēr tas var vienkārši tāpēc tas jāsvītro vecā uz instalēt, un novirzīti saīsni uz jauno ...
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Uninstall un goto messblack.com/v2, mēģini pārinstalēt no turienes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah. Atradu jaunu WLM un atpūtas komplekts ir ļoti Buggy, un tā bieži vien craps out bez iemesla, kas to jebkad. Bet mans tas vismaz darbu lielākā daļa laika. You cant ry dodas atpakaļ vecāku versiju, varbūt 8,5 vai ko.
|
| |||
| |||
| Quote:
Paldies serverguy, tomēr es nedomāju izmantot datoru slodzei brīdī, kā es esmu piesaistīta citos projektos, tāpēc es domāju, ka es tur pārbaudes uz eBuddy līdz mana jaunās sistēmās un darbojas.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |