rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

"Windows Live Messenger przestała działać"! : @

Reply

Narzędzia wątku
Old 20 marca 2009, 12:06
Grupa dawcy

Cytat:
Windows Live Messenger posiada popsuło

Problem powoduje, że program przestaje działać poprawnie. Windows zamknij program i powiadamia użytkownika, jeśli rozwiązanie jest dostępne.
Trés drażniące. To stało się bez wątpienia od Ściągnąłem Live Update (WLM 2009/v14.0)

Nie ma znaczenia w jaki sposób próbuję otworzyć program, JA dostać ten błąd. I pocztą elektroniczną MS Support kilka dni temu, ale niekompetentnych buggers havn't bothered zrobić coś, co mnie tylko robota, informując mnie, jak bardzo są one przepraszam. Cheers MS naprawdę pomaga

Nie wiem, jeśli ktoś z was wie o naprawić? I sprawdził rejestr znanych rzeczy, ale nie mogę się flagi, jeżeli theres żadnych dodatkowych klawiszy warto sprawdzić let me know and I'll zobaczyć, co mogę znaleźć ...

Oh yeah, I także próbował ponownej instalacji to kilka razy, nie ma nic dobrego. Również jeden próbował napraw, które nie pracują albo, to powiedział mi to było, ale nie, jeżeli to ma sens, to powiedział, że zainstalowane niektórych sub-program typu pracy, że brakuje, ale mimo to niepotrzebne i powinno działać teraz dobrze, ale nie.

TIA, Ollie.
Old 20 marca 2009, 13:36
Grupa dawcy

Czy korzystasz ze starszej wersji programu MSN teraz? Również I've found żywych jest bardzo wadliwy, zamrażanie, Laggy, czasami mówi mi, że nie mam kamery itp.
Old 21 marca 2009, 03:25
Grupa dawcy

No, I'm stuck z eBuddy: @, który jest denerwujące mnie jeszcze bardziej.

Ponieważ od Zrobiłem aktualizację, mój starszy jeden nie działa mimo wszystko (sam błąd)

Jednak może to tylko dlatego, że usunięte stare jeden zainstalować, skrótów i przekierowanie na nowy ...
Old 22. marca 2009, 09:22
Członek grupy

Odinstaluj i goto messblack.com/v2, spróbuj ponownie zainstalować stamtąd
Old 22 marca 2009, 09:59
Moderator grupy

Tak. Muszę znaleźć nowy WLM i reszta zestawu jest bardzo wadliwy, a często po prostu craps obecnie żadnego powodu do tego, co zawsze.

Ale moja praca nie przynajmniej przez większość czasu.

You cant ry wrócę do starszej wersji, może być 8,5 lub coś.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 22 marca 2009, 14:38
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by koglaa View Post
Odinstaluj i goto messblack.com/v2, spróbuj ponownie zainstalować stamtąd
Poważnie oficer czytać moje OP, mam zrobione kilka razy.

Dzięki serverguy jednak nie korzystać z komputera ładuje w momencie jak ja jestem związany w innych projektach, więc myślę, że będziemy posiadać na eBuddy do moich nowych systemów i uruchomiony.

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.