mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

"Windows Live Messenger a oprit de lucru"!!! : @

Reply

Thread Tools
Old 20 martie 2009, 12:06
Grupul de donator

Default "Windows Live Messenger a oprit de lucru"!!! : @

Citat:
Windows Live Messenger a oprit de lucru

O problemă cauza ca programul să nu mai funcţioneze corect. Windows va închide programul şi vă poate anunţa dacă o soluţie este disponibil.
Tres iritant. Aceasta sa întâmplat, fără greş, deoarece am descarcat de pe Live Update (WLM 2009/v14.0)

Nu contează cât am încercaţi să deschideţi programul, I a lua acest mesaj de eroare. Am trimis prin e-mail MS Suport de mai multe zile în urmă, dar incompetent buggers havn't deranjat să fac nimic, lăsându-mă doar cu un robot spune-mi cum se pare foarte rău. Noroc MS, chiar ajută

Nu ştiu dacă vreunul din voi ştie de vopsea? Am verificat de registru pentru lucruri cunoscute, dar nu am putut pavilion în sus, în cazul în theres orice extra cheile în valoare de control să-mi spuneţi şi voi vedea ce pot gasi ...

Oh, da, de asemenea, am încercat să reinstalez de mai multe ori, nu de bine. De asemenea, a incercat o reparare, care nu au de lucru, fie, el mi-a spus că a avut, dar nu ar fi, în cazul în care are sens, el a spus-o instalat unele sub-program de tip care a fost lipsă de locuri de muncă, dar oricum inutile şi ar trebui să funcţioneze bine acum, dar nu este.

Tia, Ollie.

Sistemul meu: FordyPC

Procesor (e):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
Plăci de bază:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Memorie RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Placă grafică (e):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Cauza / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Sistem de operare (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 20 martie 2009, 13:36
Grupul de donator

esti utilizând o versiune anterioară a msn de acum? De asemenea, le-am găsit în direct pentru a fi foarte trăsură pentru două persoane, îngheţarea, laggy, uneori, mi-a spus nu am nici webcam, etc
Old 21st Mar 2009, 03:25
Grupul de donator

Nu, am ramas cu eBuddy: @ care este enervant de mine chiar mai mult.

Pentru că de când am făcut de actualizare, una mai în vârstă meu nu funcţionează oricum (aceeasi eroare)

Cu toate acestea acest lucru poate să fie doar pentru că a şters-o pe cea veche a instala, şi a redirecţionat de comenzi rapide la un nou ...
Old 22 martie 2009, 09:22
Grupul de stat

Uninstall, şi Goto messblack.com/v2, încercaţi să reinstalaţi, de acolo
Old 22 martie 2009, 09:59
Moderator Group

Da. Am găsit noul WLM şi restul de Suite pentru a fi foarte trăsură pentru două persoane, şi este de multe ori doar craps pentru nici un motiv ce aşa vreodată.

Dar nu a mea, cel puţin de lucru de cele mai multe ori.

Tu cant ry intorci la o versiune mai veche, poate 8.5 sau ceva de genul asta.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 22 martie 2009, 14:38
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de koglaa View Post
Uninstall, şi Goto messblack.com/v2, încercaţi să reinstalaţi, de acolo
Serios colega mea OP citit, am făcut acest lucru de mai multe ori.

Multumesc serverguy, însă eu nu folosesc PC-ul încarcă în momentul de faţă, astfel cum sunt legat în alte proiecte, aşa cred că voi rezista până la eBuddy mea noi sisteme şi să fie difuzate.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.