![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Nu contează cât am încercaţi să deschideţi programul, I a lua acest mesaj de eroare. Am trimis prin e-mail MS Suport de mai multe zile în urmă, dar incompetent buggers havn't deranjat să fac nimic, lăsându-mă doar cu un robot spune-mi cum se pare foarte rău. Noroc MS, chiar ajută ![]() Nu ştiu dacă vreunul din voi ştie de vopsea? Am verificat de registru pentru lucruri cunoscute, dar nu am putut pavilion în sus, în cazul în theres orice extra cheile în valoare de control să-mi spuneţi şi voi vedea ce pot gasi ... Oh, da, de asemenea, am încercat să reinstalez de mai multe ori, nu de bine. De asemenea, a incercat o reparare, care nu au de lucru, fie, el mi-a spus că a avut, dar nu ar fi, în cazul în care are sens, el a spus-o instalat unele sub-program de tip care a fost lipsă de locuri de muncă, dar oricum inutile şi ar trebui să funcţioneze bine acum, dar nu este. Tia, Ollie.
|
| |||
| |||
| esti utilizând o versiune anterioară a msn de acum? De asemenea, le-am găsit în direct pentru a fi foarte trăsură pentru două persoane, îngheţarea, laggy, uneori, mi-a spus nu am nici webcam, etc |
|
| |||
| |||
| Nu, am ramas cu eBuddy: @ care este enervant de mine chiar mai mult. Pentru că de când am făcut de actualizare, una mai în vârstă meu nu funcţionează oricum (aceeasi eroare) Cu toate acestea acest lucru poate să fie doar pentru că a şters-o pe cea veche a instala, şi a redirecţionat de comenzi rapide la un nou ...
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Uninstall, şi Goto messblack.com/v2, încercaţi să reinstalaţi, de acolo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da. Am găsit noul WLM şi restul de Suite pentru a fi foarte trăsură pentru două persoane, şi este de multe ori doar craps pentru nici un motiv ce aşa vreodată. Dar nu a mea, cel puţin de lucru de cele mai multe ori. Tu cant ry intorci la o versiune mai veche, poate 8.5 sau ceva de genul asta.
|
| |||
| |||
| Citat:
Multumesc serverguy, însă eu nu folosesc PC-ul încarcă în momentul de faţă, astfel cum sunt legat în alte proiecte, aşa cred că voi rezista până la eBuddy mea noi sisteme şi să fie difuzate.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |