menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

"Windows Live Messenger prestal pracovať"! : @

Reply

Thread Tools
Old 20. marca 2009, 12:06
Darcu Skupina

Citácia:
Windows Live Messenger prestal pracovať

A problém spôsobujú program prestať pracovať správne. Windows sa ukončí program a upozorniť vás, keď riešenie je k dispozícii.
Tres dráždivé. To sa stalo bez nepodarí, pretože som prevzali Live Update (WLM 2009/v14.0)

Nezáleží na tom, ako sa snažím otvoriť program, dostanem túto chybovú správu. I emailom MS Podpora niekoľkými dňami, ale nekompetentní obťažuje havn't obťažovalo robiť nič, takže mi len s robotom říkal mi veľmi ľúto, ako sú. Nazdraví MS, naozaj pomáha

Nevím, jestli někdo z vás vedieť o opravu? Overil som si v registri pre známe veci, ale nič som mohol vlajky hore, ak Theres žiadne extra dobrej kontroly kľúče dajte mi vedieť a uvidím, čo sa dá nájsť ...

Ach jo, som sa tiež pokúsila znovu ju niekoľkokrát, no dobrá. Tiež pokúsila o opravu, že nefunguje ani to mi povedal, že ho mal, ale to nemal, pokiaľ to dáva zmysel, je to povedal nainštalované niektoré sub-program typ práce, ktorá bola chýba, ale rovnako zbytočné a že by malo fungovať poriadku, ale nie je.

TIA, Ollie.
Old 20 marca 2009, 13:36
Darcu Skupina

ste pomocou staršej verzie služby MSN teraz? Tiež som našiel žiť ako veľmi nespoľahlivé, zmrazenie, lägga, niekedy mi hovorí Nemám webovú kameru apod
Old 21 marca 2009, 03:25
Darcu Skupina

Ne, já jsem uviazol s eBuddy: @, ktorý je nepríjemný mi ešte viac.

Vzhľadom k tomu, že keďže som urobil update, môj starší jeden nefunguje rovnako (rovnakú chybu)

Avšak to môže byť práve preto, že je zrušený starý na inštaláciu, a presmerovaných zástupcu na nový ...
Old 22. marca 2009, 09:22
Člen Skupina

Odinštalovať a goto messblack.com/v2, skúste to znovu z toho
Old 22 marca 2009, 09:59
Moderátor skupiny

Jo. Zistil som, že nové WLM a zvyšok balíka za veľmi nespoľahlivé, a to často len kocky žiadny dôvod pre to, čo tak vôbec.

Ale moja práca má aspoň väčšinu času.

Ty prevýšenia ry vracia k staršej verzii, treba 8.5 alebo tak niečo.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 22 marca 2009, 14:38
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal koglaa View Post
Odinštalovať a goto messblack.com/v2, skúste to znovu z toho
Vážne kámo prečítať môj OP, som urobil tento niekoľkokrát.

Vďaka serverguy však nemám používať PC záťaží v okamihu, ako som zviazaný v iných projektoch, takže myslím, že budem držať na eBuddy do mojich nových systémov do chodu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.