![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nezáleží na tom, ako sa snažím otvoriť program, dostanem túto chybovú správu. I emailom MS Podpora niekoľkými dňami, ale nekompetentní obťažuje havn't obťažovalo robiť nič, takže mi len s robotom říkal mi veľmi ľúto, ako sú. Nazdraví MS, naozaj pomáha ![]() Nevím, jestli někdo z vás vedieť o opravu? Overil som si v registri pre známe veci, ale nič som mohol vlajky hore, ak Theres žiadne extra dobrej kontroly kľúče dajte mi vedieť a uvidím, čo sa dá nájsť ... Ach jo, som sa tiež pokúsila znovu ju niekoľkokrát, no dobrá. Tiež pokúsila o opravu, že nefunguje ani to mi povedal, že ho mal, ale to nemal, pokiaľ to dáva zmysel, je to povedal nainštalované niektoré sub-program typ práce, ktorá bola chýba, ale rovnako zbytočné a že by malo fungovať poriadku, ale nie je. TIA, Ollie. |
|
| |||
| |||
| ste pomocou staršej verzie služby MSN teraz? Tiež som našiel žiť ako veľmi nespoľahlivé, zmrazenie, lägga, niekedy mi hovorí Nemám webovú kameru apod |
|
| |||
| |||
| Ne, já jsem uviazol s eBuddy: @, ktorý je nepríjemný mi ešte viac. Vzhľadom k tomu, že keďže som urobil update, môj starší jeden nefunguje rovnako (rovnakú chybu) Avšak to môže byť práve preto, že je zrušený starý na inštaláciu, a presmerovaných zástupcu na nový ... |
|
| |||
| |||
| Odinštalovať a goto messblack.com/v2, skúste to znovu z toho |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo. Zistil som, že nové WLM a zvyšok balíka za veľmi nespoľahlivé, a to často len kocky žiadny dôvod pre to, čo tak vôbec. Ale moja práca má aspoň väčšinu času. Ty prevýšenia ry vracia k staršej verzii, treba 8.5 alebo tak niečo.
|
| |||
| |||
| Vážne kámo prečítať môj OP, som urobil tento niekoľkokrát. Vďaka serverguy však nemám používať PC záťaží v okamihu, ako som zviazaný v iných projektoch, takže myslím, že budem držať na eBuddy do mojich nových systémov do chodu. |