мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

"Уиндоус Ливе Мессенгер је заустављен рад"! : @

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. март 2009, 12:06
Донаторска Група

Default "Уиндоус Ливе Мессенгер је заустављен рад"! : @

Куоте:
Уиндоус Ливе Мессенгер је престао радни

Проблем изазвати програм престати радити исправно. Уиндоус ће затворите програм и обавестити Вас ако решење је доступна.
Трес надражујуће. То се десило без успети јер сам преузели Ливе Упдате (УЛМ 2009/в14.0)

Без обзира колико се покушам отворити програм, ЈА добити ова порука о грешци. ЈА е-маил МС Суппорт неколико дана, али је некомпетентна буггерс хавн'т смета ништа учинити, остављајући мене само уз робот теллинг ме како су они врло жао. Живели МС, стварно помаже

Не знам ако је ко од вас зна неког поправити? ЈА провјерити регистар за познате ствари, али ништа не бих могао флаг горе, ако Тхереса додатне типке вредан чек јавите ми, а ја ћу видети шта могу наћи ...

Ох ыеах, и ја покушао поново инсталирајте га неколико пута, но добро. Такође покушао поправку, да није било посла, то ми је, али то није, ако то има смисла, рекао је он инсталиран неки програм под-тип посла који је нестало, али ионако непотребна и она би требало да раде у реду сада, али он то не чини.

Тиа, Оллие.
Old 20. март 2009, 13:36
Донаторска Група

Јесте ли користите старију верзију МСН за сада? Такође сам пронашао уживо бити јако луд, замрзавање, лаггы, понекад рећи мене ја немам УЕБЦАМ итд
Old 21. март 2009, 03:25
Донаторска Група

Не, ја сам заглави са еБудды: @ смета ми што је још више.

Будући да сам од исправка, мој старији не раде Аныуаы (исти еррор)

Међутим овај мај праведан бити избрисана јер се стари на инсталацију, и преусмеравају пречицу на ново ...
Old 22. март 2009, 09:22
Мембер Гроуп

Унинсталл, а Гото мессблацк.цом/в2, покушајте поново да инсталирате од тамо
Old 22. март 2009, 09:59
Модератор / ица групе

Аха. Нашао сам нову УЛМ и остали део пакета бити веома лака кочија, и то често управо Црапс оут без разлога тако што икад.

А моје дело не барем највећи део времена.

Те лицемјерје ры иде натраг на старију верзију, можда 8,5 или нешто.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 22. март 2009, 14:38
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы коглаа View Post
Унинсталл, а Гото мессблацк.цом/в2, покушајте поново да инсталирате од тамо
Најозбиљније мате ОП прочитали мој, учинио сам ово неколико пута.

Хвала сервергуы, но ја не користите рачунар учитава у тренутку као да сам везан у другим пројектима, тако да мислим да ћу се држати на еБудды до моје нове системе горе и трчање.

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Деинсталирај "старе" програме преостао из претходне инсталације оперативног система Уиндоус Петерпан Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 23. Јул 2009 12:26
Интернет Експлорер Еррор - Уиндоус не може пронаћи "(нулл)" металфаце Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 28 мај 2009 22:02
Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" асхаиба Генерал Хардуаре Цхат 6 13 март 2009 15:56
Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? Раынхаук Оффице & Апплицатионс 4 23 фебруар 2009 17:01
Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". аецхаин Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 24 јануар 2008 15:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц