![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Без обзира колико се покушам отворити програм, ЈА добити ова порука о грешци. ЈА е-маил МС Суппорт неколико дана, али је некомпетентна буггерс хавн'т смета ништа учинити, остављајући мене само уз робот теллинг ме како су они врло жао. Живели МС, стварно помаже ![]() Не знам ако је ко од вас зна неког поправити? ЈА провјерити регистар за познате ствари, али ништа не бих могао флаг горе, ако Тхереса додатне типке вредан чек јавите ми, а ја ћу видети шта могу наћи ... Ох ыеах, и ја покушао поново инсталирајте га неколико пута, но добро. Такође покушао поправку, да није било посла, то ми је, али то није, ако то има смисла, рекао је он инсталиран неки програм под-тип посла који је нестало, али ионако непотребна и она би требало да раде у реду сада, али он то не чини. Тиа, Оллие.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Јесте ли користите старију верзију МСН за сада? Такође сам пронашао уживо бити јако луд, замрзавање, лаггы, понекад рећи мене ја немам УЕБЦАМ итд |
|
| |||
| |||
| Не, ја сам заглави са еБудды: @ смета ми што је још више. Будући да сам од исправка, мој старији не раде Аныуаы (исти еррор) Међутим овај мај праведан бити избрисана јер се стари на инсталацију, и преусмеравају пречицу на ново ...
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Унинсталл, а Гото мессблацк.цом/в2, покушајте поново да инсталирате од тамо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аха. Нашао сам нову УЛМ и остали део пакета бити веома лака кочија, и то често управо Црапс оут без разлога тако што икад. А моје дело не барем највећи део времена. Те лицемјерје ры иде натраг на старију верзију, можда 8,5 или нешто.
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала сервергуы, но ја не користите рачунар учитава у тренутку као да сам везан у другим пројектима, тако да мислим да ћу се држати на еБудды до моје нове системе горе и трчање.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Деинсталирај "старе" програме преостао из претходне инсталације оперативног система Уиндоус | Петерпан | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 23. Јул 2009 12:26 |
| Интернет Експлорер Еррор - Уиндоус не може пронаћи "(нулл)" | металфаце | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 28 мај 2009 22:02 |
| Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 13 март 2009 15:56 |
| Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? | Раынхаук | Оффице & Апплицатионс | 4 | 23 фебруар 2009 17:01 |
| Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". | аецхаин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 24 јануар 2008 15:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |