![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Im momentálně běží Windows Live Messenger na mém PC Vista. I znamení do msn a její jemné utill asi 5 minut později, kdy podepíše mě automaticky. Jeho opravdu otravné je, že i přesto lze opravit? Díky moc všem, kdo odpovědi! xxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste re-instalace.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to by mohlo být také antivirové máte
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| má vždy udělat to, nebo v poslední době?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vím ZoneAlarm použít k tleskání mi z messenger několikrát, a Norton jen nelíbilo, že jeden bit.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jsou při používání bezdrátových? nebo prostřednictvím enthernet portem?
| |||
| |||
| Díky za všechny vaše odpovědi a budu se snažit všem z nich. Nainstaloval jsem včera Norton a msn bylo podepsání mě ven i b4 jsem Norton tak i dont vědět, že pokud je jeho. I am běh mého internet přes bezdrátový router a já se pokusil znovu HAV instalace. Už návrhy? Díky |
|
| |||
| |||
| ujistěte se, že váš router je nastaven přímo na váš ISP a ujistit všechny informace jsou správné
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď jak přesně to jsem se ujistil, můj router je v pořádku s mým ISP? Díky xx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze spustit Nové Windows Live Messenger - Přichází s chybou. | Theresonly1 | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 25. května 2009 13:05 |
| Windows Live Messenger se nelze načíst | HistoryGirl | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 17. března 2009 05:48 |
| Dostal jsem nové MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 21. listopadu 2008 19:50 |
| Kdokoliv líbí nový Windows Live Messenger Beta? | serverguy | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 17. listopadu 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 11. listopadu 2008 00:35 |
| Thread Nástroje | |
| |