![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Im εκτελείται ήδη το Windows Live Messenger σε Vista μου τεμ. Να εγγραφώ στην υπηρεσία MSN και του προστίμου utill περίπου 5 λεπτά αργότερα θα σημάδια έξω αυτόματα. Η πραγματικά ενοχλητική είναι εκεί ούτως ή άλλως μπορώ να το διορθώσω αυτό; Ευχαριστώ πολύ για όποιον απαντήσεις! xxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε εκ νέου.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα μπορούσε επίσης να έχετε τα antivirus
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έχει κάνει πάντα ή πρόσφατα;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξέρω ZoneAlarm που χρησιμοποιούνται για την πλαταγώ μου από αγγελιοφόρο μερικές φορές, και το Norton απλά δεν αρέσει μία λίγο.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι με τη χρήση ασύρματων;;; ή μέσω του λιμένα enthernet;;
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας και θα προσπαθήσουμε όλοι τους. Εγκατέστησα το Norton χθες msn και είχε την υπογραφή μου, ακόμη κι β4 Είχα norton μέχρι i dont ξέρτε ότι στην περίπτωση που το. Είμαι λειτουργίας μου internet μέσω ασύρματου router i HAV και προσπάθησε εκ νέου την εγκαταστήσετε. Προτάσεις πια; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής σας είναι σωστά ρυθμισμένος, με την υπηρεσία παροχής Internet, διασφαλίζοντας όλες τις πληροφορίες είναι σωστές
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση πώς ακριβώς να μου να βεβαιωθώ ότι είναι εντάξει με το router μου ISP; Ευχαριστώ xx |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση Νέα Windows Live Messenger - Έρχεται με λάθους. | Theresonly1 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 25η Μαΐου 2009 13:05 |
| Windows Live Messenger δεν θα φορτωθεί | HistoryGirl | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 17 Μαρ 2009 05:48 |
| Μόλις πήρε το νέο MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 21 Νοε 2008 19:50 |
| Όποιος αρέσει το νέο Windows Live Messenger Beta; | serverguy | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 17 Νοε 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 11 Νοε 2008 00:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |