![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im trenutno izvodi Windows Live Messenger vidik na moj pc. Potpisati u msn i njegova fina utill oko 5 minuta kasnije ga znakovima me automatski. Njegova je stvarno peckav tamo ionako ne mogu popraviti ovo? Puno hvala svima koji odgovore! xxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ponovno instalirate ga.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Internet mogao biti protuvirusnim imate
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ima uvijek učinio ili nedavno?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znam ZoneAlarm naviknut clap me iz kurirski nekoliko puta, a Norton nije baš kao što ga čini jednim zalogaj.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| su u korištenju bežičnog? ili preko enthernet port?
| |||
| |||
| Hvala za sve vaše odgovore i ja ću probati svi od njima. JA instaliran Norton jučer i bilo je potpisivanje MSN me čak B4 sjever pa sam ja dont znati da ako je njegov. Ja sam trčanje moj bežični ruter preko interneta i ja hav pokušao ponovno instalirate ga. Više prijedloga? Hvala |
|
| |||
| |||
| Provjerite jesu li usmjerivač je postaviti pravo na svoj ISP, da se svi podaci točni
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovaranjem kako je točno da sam pobrinite moj usmjerivač je u redu s mojim ISP? Hvala xx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne može se izvoditi Novi Windows Live Messenger - dolazi s Error. | Theresonly1 | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 25. svibanj 2009 13:05 |
| Windows Live Messenger neće Opterećenje | HistoryGirl | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 17. ožujak 2009 05:48 |
| JA pravedan je dobio nove MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 21. studeni 2008 19:50 |
| Svatko sviđanje novi Windows Live Messenger Beta? | serverguy | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 17. studeni 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 11. studeni 2008 00:35 |
| Thread Tools | |
| |