![]() |
|
| |||
| |||
| Im כרגע ב-Windows Live Messenger שלי Vista PC. אני להתחבר אל MSN שלה בסדר utill בערך 5 דקות מאוחר יותר זה סימני אותי אוטומטית. את באמת מרגיז האם יש בכל זאת אני יכול לתקן את זה? תודה רבה לכל מי תגובות! xxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להתקין אותה מחדש.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות גם את האנטי וירוס יש לך
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תמיד יש את זה או לעשות את זה מזמן?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יודע ZoneAlarm המשמש לטפוח אותי מחוץ Messenger מספר פעמים, ו Norton פשוט לא אוהב את זה ביט אחד.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הן באמצעות תקשורת אלחוטית? או דרך יציאת enthernet??
| |||
| |||
| תודה על כל התגובות שלך ואני ינסה את כולם. התקנתי את Norton ו-MSN אתמול היה לי גם חתימה B4 היה לי אז אני Norton dont יודע אם את זה. אני מפעיל את האינטרנט דרך נתב אלחוטי hav ואני ניסיתי להתקין אותו מחדש. עוד הצעות? תודה |
|
| |||
| |||
| לוודא את הנתב מוגדרת הזכות לספק שירותי האינטרנט שלך, כדי לוודא כל מידע נכון
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| תודה על תגובה איך בדיוק אני כדי לוודא הנתב היא בסדר עם ספק האינטרנט שלי? תודה xx |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין אפשרות להפעיל את Windows Live Messenger החדשה - מגיעה עם שגיאה. | Theresonly1 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | ה -25 במאי 2009 13:05 |
| Windows Live Messenger לא טען | HistoryGirl | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | -17 מרץ 2009 05:48 |
| אני רק צריך את חדשות MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 21st נובמבר 2008 19:50 |
| כל אחד טעם החדש של Windows Live Messenger Beta? | serverguy | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | -17 נובמבר 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 11th נובמבר 2008 00:35 |
| שרשרת כלים | |
| |