![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Im metu veikia "Windows Live Messenger on my Vista PC. Aš Prisijunkite prie MSN ir baudos utill maždaug 5 minutes, vėliau jis požymiai mane automatiškai. Jo tikrai erzina tai ten vistiek galiu tai pataisyti? Labai ačiū visiems, kurie atsakymus! xxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite iš naujo įdiegti jį.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| taip pat galėtų būti antivirusinės turite
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ji visada padarė ar neseniai?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žinau ZoneAlarm naudojamos triperis man iš Messenger kelis kartus, ir Norton tiesiog nepatinka bitas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yra belaidę? ar per enthernet uostą?
| |||
| |||
| Dėkojame už jūsų atsakymus, ir aš stengsiuosi visiems. Aš įdiegta Norton vakar ir MSN buvo pasirašytas mane net b4 I had Norton, kad i dont know jei jos kad. Aš einu į mano interneto per bevielį maršrutizatorių ir i hav bandė iš naujo įdiegti jį. Anymore suggestions? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Įsitikinkite, kad jūsų maršrutizatorius yra įsteigtas teisę savo ISP, užtikrinant visas info yra teisinga
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymus kaip tiksliai padaryti, kad mano maršrutizatorius yra gerai su savo ISP? Ačiū xx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Can't Run Naujoji "Windows Live Messenger - ateina su klaida. | Theresonly1 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Gegužė 25, 2009 13:05 |
| Windows Live Messenger Will Not Load | HistoryGirl | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Kovas 17, 2009 05:48 |
| Aš ką tik gavo naują MSN, Windows Live Messenger "beta versija ... | o0o XD Batman o0o | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 21, 2008 19:50 |
| Kiekvienas patinka naują "Windows Live Messenger" beta versija? | serverguy | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | Lapkritis 17, 2008 23:10 |
| "Windows Live Messenger | pmaspks | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 11, 2008 00:35 |
| Temos įrankiai | |
| |