![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im pašlaik darbojas Windows Live Messenger manā Vista datoru. Es pierakstīties MSN un naudas soda utill apmēram 5 minūtes vēlāk tā pazīmes mani automātiski. Tās tiešām kaitinošas ir tur anyway i can fix this? Thanks a lot ikvienam, kas atbildes! xxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet vēlreiz instalējot.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas arī varētu būt antivīruss esat
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vai tā ir vienmēr dara to vai nesen?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es zinu ZoneAlarm izmanto aplaudēt mani no kurjera vairākas reizes, un Norton tikai nepatika tas viens bits.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir izmantojot bezvadu? vai pa enthernet portu?
| |||
| |||
| Paldies visiem jūsu atbildes, un es centīšos tos visus. Es instal Norton vakar un msn bija paraksta mani pat b4 Man bija norton so i dont know, ja tā, ka. Es esmu rādīt manu internetam, izmantojot bezvadu router un i hav mēģināja vēlreiz instalējot. Vairs suggestions? Pateicība |
|
| |||
| |||
| Pārliecinieties, ka jūsu maršrutētāja ir izveidota tiesības uz savu ISP, pārliecinoties, ka visa informācija ir pareiza
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildes cik precīzi pārliecināties, vai manas router ir labi kopā ar savu ISP? Pateicība xx |