![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im rulează Windows Live Messenger Vista pe PC-ul. Semnez în msn şi bine utill în jur de 5 minute mai târziu, el semne-mă automat. Are foarte enervant este acolo, oricum nu pot rezolva această problemă? Multumesc mult tuturor celor care răspunsurile! xxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi să re-a instala it.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| s-ar putea fi, de asemenea, antivirus pe care le-aţi
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acesta a făcut-o întotdeauna sau recent?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ştiu ZoneAlarm utilizate pentru a pune repede-mă de messenger de câteva ori, şi Norton doar ca nu-l un pic.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sunt în utilizarea fără fir? sau prin intermediul enthernet port??
| |||
| |||
| Multumesc pentru toate răspunsurile dumneavoastră şi voi încerca pe toate. Am instalat Norton ieri şi MSN a fost semnarea-ma chiar b4 i asa ca am avut norton dont know dacă său că. Eu sunt difuzate prin intermediul meu de internet wireless, router şi i hav încercat esti de ao instala. Mai sugestii? Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| asiguraţi-vă că router este configurat corect, la ISP, asigurându-vă că toate info este corect
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru răspunsurile exact aşa cum i-mi router asiguraţi-vă că este în regulă cu ISP-ul meu? Mulţumesc xx |