![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im momentálne beží Windows Live Messenger na mojom PC Vista. I znamenia do msn a jej jemné utill asi 5 minút neskôr, keď podpíše mě automaticky. Jeho naozaj otravné je, že aj napriek tomu sa dá opraviť? Díky moc všetkým, kto odpovede! xxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste re-inštalácie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to by mohlo byť tiež antivírusové máte
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| má vždy urobiť to, alebo v poslednej dobe?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viem ZoneAlarm použiť na tleskani mi z messenger niekoľkokrát, a Norton len nelíbilo, že jeden bit.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sú pri používaní bezdrôtových? alebo prostredníctvom enthernet portom?
| |||
| |||
| Vďaka za všetky vaše odpovede a budem sa snažiť všetkým z nich. Nainstaloval jsem včera Norton a msn bolo podpísanie mě ven i b4 jsem Norton tak i dont vedieť, že ak je jeho. I am beh môjho internet cez bezdrôtový router a já sa pokúsil znovu HAV inštalácie. Už návrhy? Vďaka |
|
| |||
| |||
| uistite sa, že váš router je nastavený priamo na váš ISP a uistiť všetky informácie sú správne
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď ako presne to som sa uistil, môj router je v poriadku s mojím ISP? Vďaka xx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemožno spustiť Nový Windows Live Messenger - Prichádza s chybou. | Theresonly1 | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 25. mája 2009 13:05 |
| Windows Live Messenger sa nemožno načítať | HistoryGirl | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 17. marca 2009 05:48 |
| Dostal som nové MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 21. novembra 2008 19:50 |
| Ktokoľvek páči nový Windows Live Messenger Beta? | serverguy | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 17. novembra 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 11. novembra 2008 00:35 |
| Thread Tools | |
| |