![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им тренутно изводи Уиндоус Ливе Мессенгер видик на мој пц. Потписати у мсн и његова фина утилл око 5 минута касније га знаковима ме аутоматски. Његова је стварно узнемирујући тамо ионако не могу поправити ово? Пуно хвала свима који одговоре! кскскс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте поново инсталирате га.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То могао бити антивирусни имате
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| има увек учинио или недавно?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знам ЗонеАларм навикнут цлап ме из курирске неколико пута, а Нортон није баш као што га чини једним залогај.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| су у коришћењу бежичног? или преко ентхернет порт?
| |||
| |||
| Хвала за све ваше одговоре и ја ћу пробати сви над њима. ЈА инсталиран Нортон јучер и било је потписивање МСН ме чак Б4 север па сам ја донт знати да ако је његов. Ја сам трчање мој бежични рутери преко интернета и ја хав покушао поново инсталирате га. Више приједлога? Хвала |
|
| |||
| |||
| Проверите да ли су усмјеривач је поставити право на свој ИСП, да се сви подаци тачни
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Хвала за одговорити како је тачно да сам побрините мој усмјеривач је у реду са мојим ИСП? Хвала кскс |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може се изводити Нови Уиндоус Ливе Мессенгер - долази са Еррор. | Тхересонлы1 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 25 мај 2009 13:05 |
| Уиндоус Ливе Мессенгер неће оптерећење | ХисторыГирл | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 17 март 2009 05:48 |
| ЈА праведан је добио нове МСН, Уиндоус Ливе Мессенгер Бета ... | о0о КСД Батман о0о | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 21 новембар 2008 19:50 |
| Свако свиђање нови Уиндоус Ливе Мессенгер Бета? | сервергуы | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 17 новембар 2008 23:10 |
| Уиндоус Ливе Мессенгер | пмаспкс | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 11 новембар 2008 00:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |