![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Їм в даний час під управлінням Windows Live Messenger в моєму Vista PC. Я увійти в MSN і штраф utill близько 5 хвилин він підписує мене автоматично. Її дійсно дратує те, що є в будь-якому випадку я можу це виправити? Велике спасибі всім, хто відповіді! XXX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте повторно встановити його.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона також може бути антивірусна у вас є
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| було завжди, чи це зробили за останній час?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я знаю, ZoneAlarm використовуватися плескати мене з Messenger кілька разів, і Нортон просто не подобається один біт.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| знаходяться у використанні бездротової?? або через enthernet порту?
| |||
| |||
| Дякуємо за всі ваші відповіді, і я постараюся їх усі. Я встановив Нортон вчора і MSN було підписання мене навіть B4 я Нортон тому не знаю, що якщо її. Я йду Мій інтернет через бездротовий маршрутизатор і Море Я спробував встановити його повторно. Anymore пропозиції? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Переконайтеся, що ваш маршрутизатор налаштований неправильно з провайдером, переконавшись, що всі інформаційні правильний
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ які точно переконатися в моєму маршрутизаторі все в порядку з мого провайдера? Спасибо XX |