menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Windows Live Messenger se nelze načíst

Reply

Thread Nástroje
Old 14 března 2009, 13:00
Dárce Skupina

Default Windows Live Messenger se nelze načíst

Podařilo se přihlásit pokutu pár dny. Jsem kliknul na odkaz z mého seznamu program a nebude zatížení.

Jsem naložen do Správce úloh a postupů uvedených v oddílu, ale ne na aplikace, které naznačují jeho spuštění na pozadí. Nicméně, pokud se jedná o tento případ whi není nakládky?

Značka chudobu

Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se

Můj systém: HistoryGirls Vlastní Budovat!

Processor (s):
AMD Phenom X3 II 720
Základní deska:
Gigabyte MA770-UD3
Paměť RAM:
4 GB Ballistix
Grafické karty (s):
Radeon HD 4850 512 mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
1TB Western Digital
Optická mechanika (s):
DVD-ROM/CD + RW, DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Ethernet
Monitor (s):
20 "Acer
Operační systém (y):
Vista HP s upgrade W7
Old 17 března 2009, 05:48
Dárce Skupina

Default Windows Live Messenger se nelze načíst

Dalo by se znovu nainstalovat, nebo zabije ji ve Správci úloh a spusťte jej znovu po restartu?

Věci náhodně zmizelo z mé systémové liště: není skrytá, jen ne tam, dokud jsem reboot!

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nelze spustit Nové Windows Live Messenger - Přichází s chybou. Theresonly1 Email, VoIP & IM Diskuse 2 25. května 2009 13:05
Dostal jsem nové MSN, Windows Live Messenger Beta ... o0o XD Batman o0o Email, VoIP & IM Diskuse 2 21. listopadu 2008 19:50
Kdokoliv líbí nový Windows Live Messenger Beta? serverguy Email, VoIP & IM Diskuse 4 17. listopadu 2008 23:10
Windows Live Messenger pmaspks Email, VoIP & IM Diskuse 2 11. listopadu 2008 00:35
Windows Live Messenger maléru! Prosím pomozte! Lankidoodles Email, VoIP & IM Diskuse 8 30. ledna 2008 15:39
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.