![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podařilo se přihlásit pokutu pár dny. Jsem kliknul na odkaz z mého seznamu program a nebude zatížení. Jsem naložen do Správce úloh a postupů uvedených v oddílu, ale ne na aplikace, které naznačují jeho spuštění na pozadí. Nicméně, pokud se jedná o tento případ whi není nakládky?
|
| |||
| |||
| Dalo by se znovu nainstalovat, nebo zabije ji ve Správci úloh a spusťte jej znovu po restartu? Věci náhodně zmizelo z mé systémové liště: není skrytá, jen ne tam, dokud jsem reboot!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze spustit Nové Windows Live Messenger - Přichází s chybou. | Theresonly1 | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 25. května 2009 13:05 |
| Dostal jsem nové MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 21. listopadu 2008 19:50 |
| Kdokoliv líbí nový Windows Live Messenger Beta? | serverguy | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 17. listopadu 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 11. listopadu 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger maléru! Prosím pomozte! | Lankidoodles | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 30. ledna 2008 15:39 |
| Thread Nástroje | |
| |