פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

Windows Live Messenger לא טען

Reply

שרשרת כלים
Old 14 מרס 2009, 13:00
קבוצת תורמים

Default Windows Live Messenger לא טען

הצלחתי להיכנס בסדר כמה ימים לפני. אני כבר לחצת על הקישור מתוך הרשימה התוכנית שלי ואת זה לא נטען.

ביצעתי טעון את מנהל המשימות שלה המופיעה בסעיף התהליכים, אך לא על יישומים; אשר מציע את הפועלים ברקע. אולם במקרה זה whi כבר לא טוען?

הפוך את העוני להיסטוריה

השופט עבור 96 <- נא להעיף מבט

המערכת שלי: בנה HistoryGirls עצמי!

מעבד (ים):
AMD Phenom II X3 720
לוח האם:
Gigabyte MA770-UD3
זיכרון RAM:
4GB Ballistix
כרטיס מסך (S):
Radeon HD 4850 512MB
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
Western Digital 1TB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
קירור למעבד עלית 330/450W PSU
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Ethernet
צג (S):
20 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Vista HP עם שדרוג עבור W7
Old 17 מרס 2009, 05:48
קבוצת תורמים

Default Windows Live Messenger לא טען

אתה יכול להתקין אותו מחדש, או להרוג אותו מנהל המשימות ולהפעיל אותו שוב לאחר אתחול מחדש?

דברים אקראי להתעופף מתוך מגש המערכת שלי: לא מוסתרים, פשוט לא שם עד שאני אתחול מחדש!

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אין אפשרות להפעיל את Windows Live Messenger החדשה - מגיעה עם שגיאה. Theresonly1 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 ה -25 במאי 2009 13:05
אני רק צריך את חדשות MSN, Windows Live Messenger Beta ... o0o XD Batman o0o דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 21st נובמבר 2008 19:50
כל אחד טעם החדש של Windows Live Messenger Beta? serverguy דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 4 -17 נובמבר 2008 23:10
Windows Live Messenger pmaspks דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 11th נובמבר 2008 00:35
Windows Live Messenger צרות! אנא עזור! Lankidoodles דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 8 עד ה -30 בחודש ינואר 2008 15:39
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.