![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הצלחתי להיכנס בסדר כמה ימים לפני. אני כבר לחצת על הקישור מתוך הרשימה התוכנית שלי ואת זה לא נטען. ביצעתי טעון את מנהל המשימות שלה המופיעה בסעיף התהליכים, אך לא על יישומים; אשר מציע את הפועלים ברקע. אולם במקרה זה whi כבר לא טוען?
|
| |||
| |||
| אתה יכול להתקין אותו מחדש, או להרוג אותו מנהל המשימות ולהפעיל אותו שוב לאחר אתחול מחדש? דברים אקראי להתעופף מתוך מגש המערכת שלי: לא מוסתרים, פשוט לא שם עד שאני אתחול מחדש!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין אפשרות להפעיל את Windows Live Messenger החדשה - מגיעה עם שגיאה. | Theresonly1 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | ה -25 במאי 2009 13:05 |
| אני רק צריך את חדשות MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 21st נובמבר 2008 19:50 |
| כל אחד טעם החדש של Windows Live Messenger Beta? | serverguy | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | -17 נובמבר 2008 23:10 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 11th נובמבר 2008 00:35 |
| Windows Live Messenger צרות! אנא עזור! | Lankidoodles | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 15:39 |
| שרשרת כלים | |
| |