мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Уиндоус Ливе Мессенгер неће оптерећење

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. март 2009, 13:00
Донаторска Група

Default Уиндоус Ливе Мессенгер неће оптерећење

Успио сам се пријавити у реду неколико дана. Ја сам кликнуо на линк из мог списка програма и неће отпремите.

И'ве лоадед уп задатак водитељ и његове наведене у одељку процесе, али не и апликација; што сугерише својим изводи у позадини. Међутим, ако је то случај ухи више не учитава?

Направите сиромаштва историја

Правда за 96 <- Молимо погледајте

Мы Сыстем: ХисторыГирлс Само Направите!

Процесор (и):
АМД Пхеном ИИ Кс3 720
Матичне плоче:
ГИГАБЫТЕ МА770-УД3
РАМ меморија:
4ГБ Баллистикс
Графичка картица (е):
РАДЕОН ХД 4850 512МБ
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
1ТБ Уестерн Дигитал
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ/ЦД + РУ, ДВД-РУ ЛигхтСцрибе
Цасе / псу:
ЦоолерМастер ЕЛИТЕ 330/450У ЛУП
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Етхернет
Монитор (е):
20 "АЦЕР
Оперативни систем (е):
Виста за надоградњу са ХП-У7
Old 17. март 2009, 05:48
Донаторска Група

Default Уиндоус Ливе Мессенгер неће оптерећење

Могло би наново га или убити га на задатак водитељ и покрените га опет након поновно подизање система?

Ствари насуми нестати из мог програмској траци: није сакривен, једноставно не постоји док нисам поново подизање система!

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Не може се изводити Нови Уиндоус Ливе Мессенгер - долази са Еррор. Тхересонлы1 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 25 мај 2009 13:05
ЈА праведан је добио нове МСН, Уиндоус Ливе Мессенгер Бета ... о0о КСД Батман о0о Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 21 новембар 2008 19:50
Свако свиђање нови Уиндоус Ливе Мессенгер Бета? сервергуы Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 17 новембар 2008 23:10
Уиндоус Ливе Мессенгер пмаспкс Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 11 новембар 2008 00:35
Уиндоус Ливе Мессенгер невоље! Плеасе хелп! Ланкидоодлес Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 8 30 јануар 2008 15:39
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц