менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Windows Live Messenger буде не завантажується

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 березня 2009, 13:00
Донор групи

Default Windows Live Messenger буде не завантажується

Мені вдалося увійти до тонкої пару днів тому. Я натиснув посилання з мого списку програм, і він не буде завантажуватися.

Я занурив менеджер завдань і перераховані в розділі процесів, але не застосування; що означає її працювати у фоновому режимі. Однак якщо це так WHI більше не навантаження?

Make Poverty History

Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте

Моя система: HistoryGirls Self Build!

Процесор (и):
AMD Phenom X3 II 720
Материнська плата:
Gigabyte MA770-UD3
ОЗУ:
4GB Ballistix
Графічна карта (и):
Radeon HD 4850 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
1TB Western Digital
Оптичний привід (и):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW
Діло / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Ethernet
Монітор (и):
20 "Acer
Операційна система (и):
Vista HP з оновлення для W7
Old 17 2009 березня, 05:48
Донор групи

Default Windows Live Messenger буде не завантажується

Ви можете поміняти його або вбити його за допомогою диспетчера завдань і запустити його знову після перезавантаження системи?

Things випадковим зникають з моїх завдань: не прихована, але тільки не там, поки я перезавантаження!

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не вдається Run New Windows Live Messenger - Comes з помилкою. Theresonly1 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 25 травня 2009 13:05
Я тільки що отримав нові MSN, Windows Live Messenger Beta ... o0o XD Batman o0o Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 21 листопада 2008 19:50
Будь-яке душі нова Windows Live Messenger Beta? serverguy Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 17 листопада 2008 23:10
Windows Live Messenger pmaspks Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 11 листопада 2008 00:35
Windows Live Messenger біда! Будь ласка, допоможіть! Lankidoodles Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 8 30 січня 2008 15:39
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.