![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω όλα μου τα email Yahoo έχει ρυθμιστεί για να κατεβάσετε σε Windows Mail και να έχουν σήμερα τα ακόλουθα: Η σύνδεση με το διακομιστή απέτυχε. Λογαριασμός: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Πρωτόκολλο: POP3, Θύρα: 110, Secure (SSL): Οχι, Socket Error: 10051, Error Number : 0x800CCC0E Θα ήταν ωραία χθες το βράδυ. Όπως είπε, μόλις σήμερα το ότι δεν έχει λάβει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τυχόν προτάσεις για να επιλυθεί το πώς; My Googlemail είναι επίσης να ρυθμιστεί για να κατεβάσετε το Windows Mail και εργάζεται προστίμου. ευχαριστώ Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αναμένω την tempoary μόνο πρόβλημα ... προσπαθήστε πάλι απόψε και να δείτε τι συμβαίνει.
|
| |||
| |||
| ok thanks |
|
| |||
| |||
| Ναι Είχες δίκιο! Ευχαριστώ και πάλι |
|
| |||
| |||
| Proably Yahoo ήταν απλά αλλάζοντας κάποιες DNS διαδρομές ή κάτι τέτοιο. Χαίρομαι εργασίας και πάλι ... Ι δεν θα μπορούσε να ΧΩΡΙΣ Windows Live Mail.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια Με το Windows Mail Προεπιλογές | ptfitzy | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 12 Αυγ 2009 08:51 |
| Emails δεν θα Από Outboox - Windows Mail | katiecoos | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 10 | 25 Απρ 2009 09:38 |
| Windows mail: Πώς μπορεί ένα πρόγραμμα να είναι τόσο χάλια ... | Μπραντ | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 21 Νοε 2008 12:17 |
| Windows Mail για να πλημμυρίσει με παλιά emails!! | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 19 Νοε 2008 15:05 |
| Πρόβλημα με το Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 19 | 18 Μαρ 2008 14:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |