![]() |
|
| |||
| |||
| הי יש לי את כל הדואר האלקטרוני של Yahoo מוגדר להוריד ל-Windows Mail ו היה מקבל היום את הבאים: ההתקשרות לשרת נכשלה. חשבון: 'pop.mail.yahoo.co.uk', שרת: 'pop.mail.yahoo.co.uk', פרוטוקול: POP3, יציאה: 110, מאובטח (SSL): לא, שגיאת socket: 10051, מספר שגיאה : 0x800ccc0e זה היה בסדר אתמול בלילה. כפי אמר, את פשוט לא היה היום כי התקבלה הודעת דוא"ל. כל הצעה כיצד לתקן את זה? אזור מוגדר Googlemail גם להוריד ל-Windows Mail, והוא עובד בסדר גמור. תודה דיקן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מצפה רק tempoary את הבעיה ... נסה שוב הלילה ולראות מה קורה.
|
| |||
| |||
| בסדר תודה |
|
| |||
| |||
| Yup אתה צדקת! שוב תודה |
|
| |||
| |||
| Yahoo Proably היו רק כ-DNS שינוי מסלולים או משהו. אני שמח לעבוד שוב שלה ... אני לא יכול להיות בלי Windows Live Mail.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם ערכי ברירת המחדל של Windows Mail | ptfitzy | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 12th אוגוסט 2009 08:51 |
| הודעות דוא"ל לא עובר מ Outboox - Windows Mail | katiecoos | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 10 | ה -25 לאפריל 2009 09:38 |
| Windows Mail: איך יכול להיות תוכנית כל כך גרוע ... | Brant | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 21st נובמבר 2008 12:17 |
| Windows Mail להיות מוצף הודעות דוא"ל עם הישן! | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 19th נובמבר 2008 15:05 |
| בעיה עם Windows Mail | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 19 | 18 מרץ 2008 14:49 |
| שרשרת כלים | |
| |