![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Имам лек проблем! Моят Gmail и Yahoo имейл профили са конфигурирани да изтеглите чрез Windows Mail. Снощи всичко беше наред, но имаше проблем вход тази сутрин .. hadnt платени моя сметка .... Опа! Както и да е, не мисля, че е въпрос на залога, техническите човек в tiscali ме заведе до промяна на DNS сървъра на адрес като имам рутер, създаден др Най-накрая имам свързан но сега, когато отворите Windows Mail, Входящи се наводнени с имейли датиращи до 2001 !!!!! В mmoent има около 380 електронни писма в кутията за входящи и над 1000 в нежелана поща. Дори имам едната с троянски пръкват! Добре I DONT ясни моя имейл профили, които често, колкото никога не знам, но как да спрете този потоп? Да не би да е вирус? Аз отивам да сканира с анти-вирус, но все пак всеки съвет ще се получи с признателност! благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уверете се, че сте се настройка в POP3 конфигурация, че начинът, по който съобщения се заличават tiscali края след свалянето на вашия имейл клиент, по този начин те получават само изтеглени веднъж. Ако изтеглянето на стари имейли все още е проблем, вход за вашия уеб сметка и изтриване на имейли там, те няма да се отиде завинаги и никога няма да изтегли отново.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аха, като Дейв каза, явно нещо е направил Windows Live Mail чувстват нуждата да redownload всичко. Кратко на преминавайки през всичко там е малко можеш да направиш освен изтриете всичко. Когато сте готови, бъдете сигурни, че промените POP3 настройка за изтриване на поща на сървъра, след като е бил изтеглен да се предотврати това се случва отново.