![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám malý problém! My gmail yahoo a e-mailové účty jsou konfigurovány stahovat přes Windows Mail. Včera večer to bylo dobře, ale měli problém s přihlášením ráno .. hadnt vyplácí můj Bill .... Jejda! Mimochodem, ne že si mysleli, že byl problém v sázce, technické chlapa na tiscali vzali mě na měnící se server DNS adresu mám nastavit router atd. Nakonec jsem dostal připojen, ale nyní, když jsem otevřený Windows Mail, že schránka je zatopené s e-maily z roku 2001 !!!!! Na mmoent existuje asi 380 e-mailů ve schránce, a přes 1000 na nevyžádanou poštu. Dokonce jsem dostal jedno s trojské odprýskávání nahoru! Ok i dont jasné můj e-mailových účtů, které jsou často, ale nikdy nevíte, jak mám zastavit potopa? Mohl by to být nějaký virus? Budu testovat s mým Anti-Virus nějakou radu, ale i tak by se vděčně obdržela! díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ujistěte se, že jste v nastavení konfigurace POP3, že způsob, jak dostat zprávy vypouští tiscali koncem po stažení do vašeho e-mailového klienta, že způsob, jakým si stáhli pouze jednou. Pokud se stahování starých e-mailů je stále problém, přihlaste se ke svému účtu web a odstranit e-maily, že se pak bude pryč navždy a nikdy nebude stahovat znovu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, jak řekl Dave, samozřejmě něco učinila Windows Live Mail cítí potřebu redownload všechno. Málo přes to všechno je málo můžete udělat kromě odstranit všechno. Až tak učiníte, ujistěte se, že budete měnit nastavení POP3 smazat mail na serveru po stáhli, aby se zabránilo opakování této.