μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Windows Mail για να πλημμυρίσει με παλιά emails!!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Νοεμβρίου, 2008, 06:09
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Mail για να πλημμυρίσει με παλιά emails!!

Γεια σου

Έχω ένα μικρό πρόβλημα! Το Gmail και το Yahoo email λογαριασμούς έχουν ρυθμιστεί για να κατεβάσετε μέσω του Windows Mail. Χθες το βράδυ ήταν όλα ωραία, αλλά είχε ένα πρόβλημα login σήμερα το πρωί .. hadnt καταβάλλεται λογαριασμό μου .... oops! Τέλος πάντων, δεν πιστεύουμε ότι αυτό το θέμα, τον τεχνικό τύπο στο Tiscali μου με πήρε για να αλλάξει η διεύθυνση του διακομιστή DNS έχω ένα router που έχει συσταθεί κλπ. Τελικά έχεις συνδεδεμένο αλλά τώρα όταν ανοίγω το Windows Mail, η οποία είναι Εισερχόμενα πλημμυρίσει με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρονολογείται από το 2001 !!!!! Κατά τη mmoent υπάρχουν περίπου 380 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φάκελο εισερχομένων και πάνω από 1000 στο junk mail. Θα έχεις ακόμα ένα με trojan βρεθώ πάνω! Ok i dont λογαριασμούς email μου σαφές ότι, όπως συχνά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς σταματήσει αυτό το βομβαρδισμό;; Θα μπορούσε να είναι ιός; Θα μου με σάρωση ιών ούτως ή άλλως, αλλά οποιαδήποτε συμβουλή θα είναι ευπρόσδεκτο! ευχαριστώ!
Old 19 Νοεμβρίου 2008, 08:04
Διαχειριστής Ομάδα

Βεβαιωθείτε ότι είναι ρυθμισμένα στη διαμόρφωση POP3, με αυτόν τον τρόπο τα μηνύματα get διαγράφεται Tiscali τέλος, μετά τη λήψη του email σας για να πελάτη, ο τρόπος με τον οποίο μόνο get κατεβάσει μια φορά. Εάν η λήψη των παλαιών emails εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα, συνδεθείτε με το διαδίκτυο και η διαγραφή του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί, τότε θα πρέπει να φύγει για πάντα και δεν πρόκειται ποτέ να κάνετε λήψη και πάλι.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19ης Νοέμβρη 2008, 15:05
Συντονιστής Ομάδας

Ναι, όπως ο Dave είπε, προφανώς, κάτι που έχει κάνει το Windows Live Mail αισθάνονται την ανάγκη να redownload πάντα.

Σύντομη διέρχεται από όλα υπάρχουν λίγα που μπορείτε να κάνετε εκτός από το διαγράφει όλα.

Όταν γίνει, φροντίστε να αλλάξετε τη ρύθμιση, για να διαγράψετε POP3 mail στον server αφού έχει κατεβάσει για να αποτραπεί η επανάληψή τους.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μήπως το Windows Live Mail Desktop Κατεβάστε, σημαίνει ότι λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Entourage rs4025 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 16 Οκτωβρίου του 2009 10:57
Emails δεν θα Από Outboox - Windows Mail katiecoos E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 10 25 Απρ 2009 09:38
Getting Δωρεάν Αποστολή Mail πάροχοι να Emails με το Outlook για την Αίτηση Tom BILLINGTON E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 7η Μαρ 2009 13:12
Windows Mail dfr200764 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 4 20 Αυγ 2008 14:42
Πρόβλημα με το Windows Mail dfr200764 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 19 18 Μαρ 2008 14:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.