![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω ένα μικρό πρόβλημα! Το Gmail και το Yahoo email λογαριασμούς έχουν ρυθμιστεί για να κατεβάσετε μέσω του Windows Mail. Χθες το βράδυ ήταν όλα ωραία, αλλά είχε ένα πρόβλημα login σήμερα το πρωί .. hadnt καταβάλλεται λογαριασμό μου .... oops! Τέλος πάντων, δεν πιστεύουμε ότι αυτό το θέμα, τον τεχνικό τύπο στο Tiscali μου με πήρε για να αλλάξει η διεύθυνση του διακομιστή DNS έχω ένα router που έχει συσταθεί κλπ. Τελικά έχεις συνδεδεμένο αλλά τώρα όταν ανοίγω το Windows Mail, η οποία είναι Εισερχόμενα πλημμυρίσει με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρονολογείται από το 2001 !!!!! Κατά τη mmoent υπάρχουν περίπου 380 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φάκελο εισερχομένων και πάνω από 1000 στο junk mail. Θα έχεις ακόμα ένα με trojan βρεθώ πάνω! Ok i dont λογαριασμούς email μου σαφές ότι, όπως συχνά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς σταματήσει αυτό το βομβαρδισμό;; Θα μπορούσε να είναι ιός; Θα μου με σάρωση ιών ούτως ή άλλως, αλλά οποιαδήποτε συμβουλή θα είναι ευπρόσδεκτο! ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βεβαιωθείτε ότι είναι ρυθμισμένα στη διαμόρφωση POP3, με αυτόν τον τρόπο τα μηνύματα get διαγράφεται Tiscali τέλος, μετά τη λήψη του email σας για να πελάτη, ο τρόπος με τον οποίο μόνο get κατεβάσει μια φορά. Εάν η λήψη των παλαιών emails εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα, συνδεθείτε με το διαδίκτυο και η διαγραφή του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί, τότε θα πρέπει να φύγει για πάντα και δεν πρόκειται ποτέ να κάνετε λήψη και πάλι.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, όπως ο Dave είπε, προφανώς, κάτι που έχει κάνει το Windows Live Mail αισθάνονται την ανάγκη να redownload πάντα. Σύντομη διέρχεται από όλα υπάρχουν λίγα που μπορείτε να κάνετε εκτός από το διαγράφει όλα. Όταν γίνει, φροντίστε να αλλάξετε τη ρύθμιση, για να διαγράψετε POP3 mail στον server αφού έχει κατεβάσει για να αποτραπεί η επανάληψή τους.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μήπως το Windows Live Mail Desktop Κατεβάστε, σημαίνει ότι λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Entourage | rs4025 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 16 Οκτωβρίου του 2009 10:57 |
| Emails δεν θα Από Outboox - Windows Mail | katiecoos | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 10 | 25 Απρ 2009 09:38 |
| Getting Δωρεάν Αποστολή Mail πάροχοι να Emails με το Outlook για την Αίτηση | Tom BILLINGTON | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 7η Μαρ 2009 13:12 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 20 Αυγ 2008 14:42 |
| Πρόβλημα με το Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 19 | 18 Μαρ 2008 14:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |